Imaginile groazei cu o fosta concurenta Puterea dragostei! Doamne, cum arata! A SLABIT enorm! Care este adevarul despre starea ei de sanatate

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 26 aug 2020, 13:02

O fosta concurenta Puterea dragostei este de nerecunoscut, dupa ce a slabit extrem de mult. Se pare ca tanara sufera atat de tare, incat nu ii pasa cum arata.

Desi Puterea dragostei sezonul 2 s-a terminat de mult, iar Mariana era oricum plecata inainte de finala emisiunii, fosta concurenta a show-ului matrimonial pare ca inca nu si-a revenit cu picioarele pe pamant. Mariana Susarenco a ajuns piele si os, ceea ce este un mare pericol pentru starea ei de sanatate.

Lucrurile s-au intamplat treptat, in ce priveste starea fizica a basarabencei, iar majortatea ar putea sa spuna ca este la moda ca o tanara model sa fie subtirica si fara pic de grasime pe corp, insa in cazul Marianei, se pare ca

lucrurile au mers prea departe.

Cum arata Mariana cand era un model de succes

Fosta concurenta Puterea dragostei nu a fost niciodata o femeie plinuta, nici macar una cu forme. Model de profesie, Mariana a fost silfida si chiar s-a mandrit cu trupul ei zvelt ca o trestie, care i-a adus mai multe titluri la concursurile de Miss la care frumoasa basarabeanca a luat parte.

Mariana a avut grija de silueta ei inca din adolescenta si tot de atunci ea a practicat modellingul, nelipsindu-i o dieta sanatoasa si echilibrata, dar nici sportul pentru mentinerea tonusului muscular.

Competitia Puterea dragostei i-a adus Marianei un mare dezavantaj, dincolo de beneficiile de care s-a bucurat deja si pe care si le-a asumat. Mariana s-a indragostit iremediabil de Jador, fost concurent Puterea dragostei la randul lui.

Daca la inceput parea o joaca sau o strategie stangace, cu timpul s-a putut vedea ca Mariana este cu adevarat indragostita de tanarul artist, care acum se bucura de un mare succes in lumea muzicii de petrecere.

Jador nu a luat-o niciodata in serios pe Mariana, insa nici nu a lasat vreo alta fata sa ii fure inima si sa ii fie alaturi, inca Mariana sa creada ca este un refuz personal.

Jador nu a vrut sa fie intr-o relatie cu nimeni, pur si simplu, ceea ce a si dus la plecarea lui de la Puterea dragostei.

Cand amandoi erau deja afara din competitie, Mariana a incercat cu insistenta sa nu piarda legatura cu Jador, insa i-a fot tot mai greu, pe masura ce timpul trecea si Jador era in fiecare zi in alta localitate sau tara, cu spectacolele pe care le sustinea.

Cum arata acum Mariana

Mariana este in prezent piele si os, iar fanii Puterea dragostei aproape ca nu o pot recunoaste.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mariana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", look spectaculos pe vremea majoratului! Iata cat lunga avea podoaba capilara la inceputul carierei sale de model! Fanii sai au fost uluiti!

Asemenea imagini ar alarma pe oricine, daca se are in vedere si starea de sanatate si speram ca Mariana este constienta de riscul la care este expusa. Sa fie de vina suferinta pentru Jador sau dorinta fostei concurente de a ramane un model de top? Raspunsul speram sa il stie ea cu adevarat si sa fie suficient de rationala incat sa ii fie bine in continuare!

Citeste si: Mariana si Jador s-au casatorit?! Poza bomba ce a aparut cu cei doi: "Muriti de ciuda"

Citeste si: O fosta concurenta Puterea dragostei a spus cat e de rea este Ella: "Imi blesteama bunica, mama!"

 

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!