Imaginile iernii! Scandal in zapada! Saveta Bogdan i-a provocat durere fizica Andei Ghita, soacra lui Pitbull: "Asta s-a lasat de cantat si s-a apucat de..."

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:52

Cantareata de muzica populara Saveta Bogdan a vrut sa-i dea o lectie soacrei lui Pitbull.

Artista nu este de acord cu faptul ca Anda Ghita nu are grija de casa si a vrut sa-i arate cum se tine o gospodarie.

"Cum poate sa stea femeia asta in casa si sa tina zapada asta pe masina si in fata portii. Femeia asta atat de comoda, pitipoanca asta. Nu este o casa de oameni gospodari. Nu am vazut nicaieri o casa asa neingrijita. Sta cu cracii in sus la caldura si eu muncesc.



Am venit aici sa-i dau zapada. Hai pune mana si tu. Sunt foarte dezamagita, nu a vrut sa puna mana pe lopata, pe matura", a declarat Saveta Bogdan, vizibil dezamagita de atitudinea Andei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu mai fac treaba, nu mai vrea.

Am un an nou care ma asteapta, sa petrec, sa ma distrez. Hai lasa-ma in pace, nu ma mai freca la melodia cu treaba. Nu vreau sa fac. Pe mine nu m-a comandat nimeni, niciodata. Afara e frig, nu stau sa dau cu lopata. Asta s-a lasat de cantat si s-a apucat de deszapezire?", s-a apatat Anda Ghita.

Mai mult decat atat, cele doua au ajuns sa incinga o bataie cu zapada.
Saveta Bogdan a alergat-o pe Anda cu matura.

Intr-un final Anda Ghita si Saveta Bogdan s-au impacat. Ba mai mult, cantareata i-a pregatit o surpriza Andrei. Bruneta si-a sarbatorit ziua de nastere in cursul zilei de ieri. Saveta i-a adus un tort si un... pitbull.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.