Imaginile în care Simona Mărgăian bruschează un jurnalist italian! Femeia este acuzată că a înșelat un bătrân din Italia cu aproape un milion de euro

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 17 mai 2024, 12:06

Simona Mărgăian a fost surprinsă cum lovea cu poșeta un jurnalist

Sursa: Captură YouTube Kanal D; Știrile Kanal D

Simona Mărgăian, românca pedepsită cu 5 ani de închisoare cu executare după ce a înșelat un italian, i-a aplicat mai multe lovituri unui jurnalist care dorea să afle un punct de vedere, după ce dansatoarea a primit sentința.

Agresiunea a început în parcarea unui centru comercial din Târgu Jiu, unde jurnalistul din Italia a încercat să-i pună Simonei Mărgăian câteva întrebări, după ce a aflat câți ani va sta după gratii, pentru că l-a înșelat pe italianul Francesco Thiella cu aproape 800.000 de euro.

De ce l-a bruscat Simona Mărgăian pe jurnalistul italian

Pe lângă infracțiunea de înșelăciune, marți, pe 14 mai, românca a fost condamnată de cei de la Tribunalul Gorj pentru spălare de bani.

După proces, femeia a fost așteptată, la ieșirea din tribunal, de către un jurnalist italian care a insistat să obțină un răspuns de la ea.

Însă acesta nu a făcut decât să o înfurie și mai tare pe Simona Mărgăian, care l-a lovit cu portiera mașinii. Bărbatul nu s-a dat bătut și a continuat să îi pună întrebări dansatoarei.

Jurnalist: „Vrem doar să știm...”.

Simona Mărgăian: „Îmi distrugi mașina! Ți-am spus, pleacă!”.

Jurnalist: Te-ai comportat frumos cu Francesco?”.

Citește și: Sedus și jefuit de iubita româncă. Metoda prin care o femeia în vârstă de 47 de ani și-a lăsat iubitul italian fără bijuteriile în valoare de 30.000 de euro

În cele din urmă, românca a mers să depună plângere împotriva reporterului italian, iar scandalul s-a mutat în fața poliției. La ieșirea din secție, femeia și-a ieșit din fire și a început să-i aplice bărbatului multiple lovituri cu poșeta.

Simona Mărgăian: Ascultă: dacă mă mai atingi o dată îți sparg capul. Ai înțeles?”.

Jurnalist: Tu mă atingi...

Îmi faci rău”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Simona Mărgăian a înșelat un bătrân din Italia

În imaginile publicate de Știrile Kanal D, se observă și polițiștii români, care au încercat să-l oprească pe italian din a se mai ține după dansatoare. După ce femeia a plecat, polițiștii l-au înștiințat pe reporter că s-a ales cu un dosar penal, sub acuzația de hărțuire.

Însă, după ce au văzut imaginile agresiunii, apărute și în presa italiană, cei de la IPJ Gorj au deschis un nou dosar, pentru loviri și alte violențe.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Stirile Kanal D (@stirilekanaldro)

Simona Mărgăian a ajuns în atenția publică după ce un producător de vinuri italian, în vârstă de 79 de ani, pe nume Francesco Thiella, a acuzat-o de înșelăciune. Prejudiciul a fost, inițial, estimat la suma de un milion de euro, pe care bătrânul i-ar fi dat femeii în schimbul unor promisiuni legate de căsătorie.

„Am cunoscut-o în mai 2015, într-un club de noapte”, a declarat Francesco.

Citește și: Florin Salam, reținut de polițiști pentru înșelăciune! Ar fi luat 18.000 de euro, dar se apără spunând că „a dat banii înapoi”

În ciuda faptei pe care a comis-o, într-un interviu obținut de sursa citată, românca a spus că nu are niciun fel de remușcare și a negat acuzația precum că l-ar fi înșelat pe italian.

Jurnalist Kanal D: Te simți vinovată?”.

Simona Mărgăian: „Nu”.

Jurnalist Kanal D: „L-ai înșelat sau nu pe Francesco?”.

Simona Mărgăian: „Nu”.