IMAGINILE INCONSTIENTEI: Un barbat a fost surprins in timp ce isi plimba nevasta si copilul pe bicicleta pe Autostrada Soarelui VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:40

Cata inconstienta! Un sofer ce trecea pe Autostrada Soarelui a surprins astfel de imagini de groaza.

Fara sa tina cont de nimic un barbat si-a urcat familia pe bicicleta. Cat el tinea de ghidon sotia isi tinea baiatul strans la piept. Imaginati-va in ce pericol a fost copilul.

 

Cei doi parinti si-au pus pruncul in pericol. Si nu e tot. Dupa ce ca trei persoane se inghesuiau pe aceeasi sa, barbatul mergea si pe contrasens.

 

In orice moment ei ar fi putut fi spulberati, mai ales ca limita de viteza este de 130 de kilometri la ora, dar cine o respecta? Si nu sunt singurii care dau dovada

de un teribilism la limita cu moartea.

 

Tot pe imaginile surprinse de acelasi sofer, cu ajutorul unei camere de mici dimensiuni montate pe masina, se vede cum printre barele de protectie ale autostrazii isi fac loc doi adulti si un copil, asta desi la cateva sute de metri distanta e o pasarela destinata pietonilor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Un alt caz revoltator s-a petrecut in urma cu o luna la Cluj, pe soseaua de centura. Un sofer a filmat cum un barbat circula cu 4 copii in spatiul pentru bagaje. Pe imagini se vede cum micutii, indesati ca un sac cu cartofi, se chinuiesc sa tina usa portbagajului, ca de la viteza, sau de la vreo groapa, sa nu cada peste ei si sa-i striveasca.

 

Aveau toate motivele sa se teama.

Cel despre care presupunem ca ar fi tatal lor nu tine cont de nicio regula de circulatie.

 

Dupa ce ca goneste ca un nebun, individul taie razant linia continua si e ferit la timp de un TIR ce venea din spate. Politistii l-au prins pe barbat si l-au amendat cu 1.000 de lei.