Imaginile pe care Simina Loica și Bobicioiu le-au ascuns de ochii lumii! Ipostazele fierbinți în care s-au fotografiat fac înconjurul internetului

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 apr 2023, 02:20

Simina Loica si Bobicioiu si-au recunoscut relatia

Sursa: Instagram

Simina Loica si Alex Bobicioiu isi traiesc povestea de iubire in vazul lumii, asta dupa ce la inceput au preferat sa tina totul secret.

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit în urma cu câteva luni, însă nu și în acte, urmând că cei doi să facă și acest demers pentru a fi liberi sin din punct de vedere legal. Însă ce a luat pe țoață lumea prin surprindere a fost noua poveste de iubire dintre Simina și Bobicioiu, de altfel prieten foarte apropiat cu fostul ei soț. Tot acest triunghi a ținut primele pagini ale tabloidelor, iar declarațiile fiecăruia au fost menite să lămurească lucrurile intre ei.

Citeste si: Cine este Georgiana, bomba sexy, de care s-a îndrăgostit Nikolas Sax: "Este femeia care m-a schimbat!"

Alex Zanoaga a recunoscut ca stia de relatia fostei sale sotii

Alex Zănoagă a recunoscut de la început că știa de legătură celor doi, însă nimeni nu l-a luat în seama. La momentul respectiv, Simina, fosta lui sotie, nu a vrut să confirme nimic, spunând că Bobicioiu îi este doar un prieten foarte bun care o ajuta cu copilul atunci când mama ei nu poate.

" Eu știam demult că sunt împreună, era și timpul. Daca nu se aflau anumite chestii, nu mai postau. Deja se vorbea despre ei. Ei și-au asumat relația. Am și zis că lucrurile o să iasă la iveala și așa s-a întâmplat."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, Zanoaga nu crede in iubirea de lunga durata intre ei doi si spune ca exista o mare diferenta intre a fi prieten si iubit:" Nu putem să mai stam așa cu actele, însă nu mă grăbesc. Nu mă așteptam că vă fi chiar așa, să intervină un prieten. Îmi păstrez declarația, eu nu cred că se iubesc, e diferita iubirea de partener și și cea de prieten," a spus Zanoaga pentru emisiunea Online Story.  

Simina Loica si Bobicioiu, ipostaze fierbinti

Citeste si: Ce i-a ascuns Bianca lui Adrian înainte să ii dea papucii. Toți concurenții știau de asta, mai puțin fostul ei iubit eliminat: "Vezi că știu niște chestii"

Însă, desi mulți îi văd deja despărțiți sau mai mult, nu le da nicio șansă de a forma un cuplu pe termen lung, Simina Loica și Alexandru Bobicioiu, foști concurenți la Puterea Dragostei, par că își sudează relația din ce în ce mai mult.

Daca până acum au fost zgârciți în a posta imagini cu ei doi în ipostaze intime, ambii au decis să își arate public afecțiunea. Imagini cu ei doi sarutandu-se sau stand îmbrățișați la mare sunt doar câteva din cele mai fierbinți ipostaze în care au fost surprinși.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.