Imaginile sfâșietoare de la priveghiul lui Mile Povan: „Nu te vom uita niciodată”. Familia și apropiații sunt distruși de durere | FOTO

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 01 mar 2024, 16:28

Scene emoționante la priveghiul lui Mile Povan

Sursa: Instagram: Mile Povan

Durere imensă pentru familia artistului Mile Povan. Copleșiți de tristețe, rudele și apropiații s-au adunat la priveghiul cunoscutului artist.

Într-o atmosferă plină de tristețe și amintiri, prietenii și familia lui Mile Povan s-au adunat pentru a-și lua rămas bun de la cel care a fost o emblemă a muzicii populare. Priveghiul celebrului artist a fost marcat de momente de profundă emoție, iar colegii săi din breaslă au avut grijă să pregătească o ceremonie aducătoare de lacrimi, în care să-și exprime aprecierea și respectul față de prietenul și colegul pierdut.

Familia și apropiații regretatului Mile Povan s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu

La doar 31 de ani, lumea muzicală a suferit o pierdere tragică odată cu trecerea în neființă a lui Mile Povan, talentatul artist de muzică populară. Infarctul miocardic a pus capăt prematur carierei și vieții pline de pasiune a acestui artist iubit. Descoperit fără suflare în propriul său apartament, Mile Povan a lăsat în urmă nu doar o moștenire muzicală impresionantă, ci și o tristețe profundă în inimile celor care au apreciat și admirat contribuția sa la peisajul muzical

românesc. Descoperirea tragică a fost făcută de către fratele său, accentuând amarul unei pierderi atât de timpurii.

„Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”, au transmis vecinii, potrivit glsa.ro.

Citește și: De ce ar fi murit, de fapt, Mile Povan! Marius, fratele lui, a povestit despre ultimele clipe din viața artistului

Cu doar o zi în urmă, a avut loc un solemn priveghi în memoria regretatului cântăreț de muzică populară, Mile Povan. Atmosfera a fost plină de melancolie și respect, iar apropiații, prietenii și admiratorii săi s-au adunat pentru a comemora și să-și exprime durerea provocată de pierderea artistului.

În cadrul ceremoniei, au fost rostite cuvinte emoționante și au fost împărtășite amintiri ale momentelor frumoase petrecute alături de Mile Povan, omagiat pentru pasiunea și contribuția sa la muzica populară românească. Priveghiul a reprezentat nu doar o ocazie de a-i aduce un ultim omagiu artistului îndrăgit, ci și un moment de unitate și solidaritate în fața pierderii abrupte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Colegii de breaslă ai artistului au organizat un moment special

La priveghiul artistului Mile Povan, o atmosferă solemnă și plină de reverență a fost întreținută de prezența a mai mulți artiști talentați care au ales să cânte la vioară, pasiunea profundă a regretatului cântăreț. Acești muzicieni au oferit un omagiu emoționant, interpretând melodiile preferate ale lui Mile Povan și contribuind la crearea unei ambianțe care a evocat trăirile intense specifice genului de jale. 

”Priveghi la- Mile Povan Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin spre cer- Nu te vom uita niciodată”, a fost mesajul transmis de un apropiat al artistului, pe Facebook.

Citește și: De ce ar fi murit, de fapt, Mile Povan! Marius, fratele lui, a povestit despre ultimele clipe din viața artistului

Conform informațiilor furnizate de către familia îndurerată și specificate în Certificatul Medical Constatator al Decesului, se confirmă că moartea lui Mile Povan a fost provocată de un infarct miocardic.