Imaginile toamnei! Madalina Ghenea si logodnicul, cearta nebuna in public! A bruscat-o si s-au alergat pe strada!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 oct 2017, 10:28

La aproape o luna de la aparitia zvonurilor ca s-au despartit, Madalina Ghenea si Pavel Stratan au fost surprinsi de paparazzii WOWbiz intr-o ipostaza controversata.

Cei doi parinti au fost filmati, marti seara, in timp ce se certau, in public.

 
Madalina Ghenea si Matei Stratan au iesit impreuna in oras. La inceputul serii, cei doi s-au comportat ca un cuplu normal, au luat masa intr-un restaurant din Capitala si parea ca sunt din nou o familie.
 
 
La ora 23:00 au plecat spre casa, s-au urcat in masina si pareau mai relaxati.
Insa, doua strazi mai tarziu s-au oprit brusc. Atunci a inceput scandalul. Din clipul realizat de echipa WOWbiz pare ca Matei nu o lasa pe Madalina sa iasa din masina si ca in disputa lor o bruscheaza putin.

Intr-un final vedeta a reusit sa scape din mainile iubitului si a fugit pe strada, insa Matei Stratan a incercat sa o opreasca si a fugit dupa ea. Barbatul a incercat sa o retina, insa cand a vazut ca nu are sanse sa o opreasca, Matei a renuntat si s-a intors la masina.
Madalina Ghenea a stat vreme de 15 minute in strada, iar la un moment dat o masina si-a facut aparitia, iar actrita s-a urcat pe bancheta din spate.

 
Vedeta s-a dus acasa, iar dupa cateva zeci de minute si-a facut aparitia si Matei Stratan. Logodnicul actritei a venit incarcat de cumparaturi.
 
Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.