IMAGINILE UMILINTEI: Se bat si se calca in picioare pentru ajutoarele oferite gratuit de primarie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:41

Au vazut alimentele si parca au luat-o razna! N-au mai lasat pe nimeni sa stea intre ei si pachetele de la Uniunea Europeana. Imaginile depasesc orice imaginatie.

Va vine sa credeti ca toti acesti oameni stau la coada inca de ieri!? Este prima zi in care se dau ajutoare la Sibiu si nimeni nu a vrut sa rateze alimentele gratuite. Intreg scandalul s-a pornit  odata ce s-au impartit bonurile de ordine.

 

Priviti-l cu atentie pe barbatul din imagine! N-a mai apucat bon, asa ca il smulge pur si simplu pe cel din mana unei femei!

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Sute

de oameni s-au calcat in picioare pentru cateva kilograme de zahar, biscuiti, faina, bulion, paste fainoase, orez sau fasole. Cei care au dreptul la ajutoare primesc in total peste 42 de kilograme de alimente. Dar cu ce pret!?

 

Chiar si cu toata agitatia asta, oamenii tot nu au primit pachetele complete. Uleiul nu le-a fost inca distribuit de primarie. Iar la cat de scump a ajuns litrul, probabil atunci cand va fi impartit, vom mai vedea astfel de "lupte" in strada.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.