Imbratisari fara perdea intre Gratiela Duban si un baschetbalist celebru, la ''Survivor Romania''! Cum a consolat-o in intuneric!

Autor: O.P.

Dupa ce au pierdut jocul de imunitate, in echipa Faimosilor s-a ajuns la certuri destul de mari.

Gratiela este cea care a pus-o la punct pe Elena Gheorghe si i-a reprosat faptul ca a luat mai multe linguri de orez decat erau dramuite pentru fiecare si de faptul ca nu a fost langa colegii ei atunci cand acestia au avut o problema. 

Vizibil afectata dupa cearta cu Elena, Gratiela a fost consolata de Ghita, unul dintre cei mai noi concurenti din echipa Faimosilor. 

Citeste si: Se leaga o poveste de dragoste la ''Survivor Romania''? Cum s-au dat de GOL razboinicii

Ghita Balmus, in varsta de 27 de ani, este unul dintre Faimosii “Survivor Romania”. Si-a petrecut copilaria la Arad, apoi s-a mutat in Cluj, unde a practicat baschet la Universitatea Cluj. Drumul sportivului l-a adus pana in Capitala, unde a jucat pentru “Steaua Bucuresti”, experienta pe care o considera definitiva in formarea lui ca persoana si sportiv.

In prezent, Ghita Balmus activeaza la Agronomia Bucuresti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmariti totul in video de mai jos: 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.