Imediat dupa ce a ramas insarcinata a facut din nou sex cu iubitul ei. Nu a crezut ca asta afecteaza sarcina, dar cand a fost la un control de rutina a incremenit! Medicul nu a stiut cum sa ii dea vestea! Uite ce se intamplase in burta ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 06:40

Tinerii din imaginile alaturate au avut parte de un eveniment la care nu se asteptau si care le-a schimbat viata in totalitate.

Totul a inceput dupa ce Kate si Peter Hill au aflat ca vor deveni parinti. Au fost in culmea fericirii si abia asteptau momentul in care familia va avea un nou membru.

Cu toate acestea ei au decis sa aiba relatii intime in continuare pentru inca o luna si jumatate, fiind convinsi ca acest lucru nu va afecta sarcina.

Doar ca, la urmatorul control de rutina, au primit o veste care i-a lasat fara cuvinte! Kate ramasese din nou insarcinata, astfel ca ea urma sa aduca pe lume nu unul, ci doi copii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acest fenomen se numeste superfetatie si este destul de rar: apare atunci cand fetusii sunt conceputi in momente diferite, dar sunt nascuti in aceeasi zi; trebuie mentionat ca bebelusii care fac obiectul superfetatiei nu sunt gemeni, din punct de vedere medical.

Kate a adus pe lume doi copii perfect sanatosi, un baietel si o fetita.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.