”Îmi ajut frații tot timpul” Sorinel Copilul de Aur, dezvăluiri fără precedent despre familia sa. Ce fel de relație are manelistul cu fratele său, Adi de Adi

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 30 dec 2022, 22:37

Sorinel Copilul de Aur, dezvăluiri fără precedent despre familia sa

Sursa: Captură YouTube

Sorinel Copilul de Aur a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță” că își ajută tot timpul frații, căci familia este extrem de importantă pentru el.

Este un artist cunoscut în toată țara, piesele sale au rupt topurile și este nelipsit de la evenimentele private, Sorinel Copilul de Aur a plecat de jos, iar într-un timp foarte scurt a ajuns pe culmile succesului și totul i se datorează nașului său, Dan Bursuc. Cea mai mare bucurie pe care a simțit-o manelistul a fost în momentul în care părintele său spiritual l-a luat sub aripa sa și pe fratele lui mai mic, Adi de Adi.

Sorinel Copilul de Aur își ajută familia necondiționat, chiar și astăzi, deși s-a așezat la casa lui

Invitat în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, pe care o puteți urmări în fiecare vineri pe canalul de YouTube theXclusive, Sorinel a dezvăluit că, deși este realizat, are propria familie, își ajută necondiționat frații. Așa cum chiar el a precizat:  ”Familia e familie tot timpul”.

Manelistul a vorbit și despre un moment de care își amintește cu bucurie, se întâmpla chiar de ziua lui de naștere atunci când nașul său i-a făcut o surpriză de zile mari, a compus o piesă special pentru el și fratele său, Adi de Adi, care la aceea vreme a rupt topurile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cum arată fiica lui Sorinel Copilul de Aur? Fanii artistului au rămas șocați. Este extrem de frumoasă

”Frații mi-i ajut tot timpul, nu am cum să nu-i ajut, sunt frații mei. Când ești bun și ai suflet bun și ajuți pe alții și nu-i ajuți pe ai tăi, n-ai cum. Familia e familie tot timpul. (n.r Adi mai cântă?) Da, fratele meu e lângă mine.

Referitor la fratele meu Adi de Adi, tot nașul meu a fost cu ideea, mi-a făcut surpriză de ziua mea, cântam la un eveniment și a venit Sorinel Puștiu cu Liviu Puștiu, era un post de radio pe care se asculta manele atunci, vine la mine bă, uite este frate-tu la radio cutare, îți dai seama că am rămas așa, și mama și el(...) a aflat și nașul meu între timp și acum, nașu meu ca să-mi facă mie inimă bună și l-a ascultat pe fratele meu.
De ziua mea l-a chemat, a pregătit o melodie, melodia ”Unde e frate lângă frate”, și s-a gândit că asta merge să o cânte Copilul de Aur cu fratele lui”,
a spus Sorinel Copilul de Aur.

Citește și: ”Aveam o casă mică, dormeam câte cinci oameni în pat" Sorinel Copilul de Aur, despre cum i s-a schimbat radical viața după ce l-a cunoscut pe Dan Bursuc. Ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat din muzică