„Îmi dau ecusonul jos și gata”. Rebecca, ieșire nervoasă în gala de duminică, 4 august, a emisiunii “Casa iubirii”. Ce a făcut-o pe brunetă să izbucnească în lacrimi

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 aug 2024, 08:30
Rebecca și Antoni de la Casa iubirii Foto(5)

Rebecca a izbucnit în lacrimi.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Gală incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Antoni și Rebecca au continuat șirul replicilor tăioase, motiv pentru care bruneta a izbucnit în lacrimi.

Antoni și Rebecca au pus punct cunoașterii, după ce bruneta ar fi fost deranjată de atitudinea lui Antoni cu privire la acuzațiile aduse de fosta lui iubită. În gala de duminică, 4 august, Rebecca a izbucnit în lacrimi.

Citește și: Rebecca de la “ Casa Iubirii”, mesaj cu subînțeles pentru Antoni: „Va veni la mine”. Există sau nu șanse de împăcare între cei doi concurenți

Rebecca a izbucnit în lacrimi

Sătul de atitudinea Rebeccăi, Antoni a luat decizia de a nu mai vorbi cu aceasta. La rândul ei, Rebecca consideră că Antoni nu a avut sentimente reale pentru ea și este nemulțumită de faptul cum acesta a tratat situația.

Rebecca: M-a văzut ieri cât de afectată eram de cuvintele lui, a văzut toată lumea și el în continuare aruncă cu răutăți de genul.

Asta arată care e intenția lui față de mine.

Antoni: Doamna Andreea, eu nu mai vreau să vorbesc cu ea.

Citește și: Robi și Julia, apropieri tandre și declarații de dragoste: "Să fim doi nebuni care se iubesc la nebunie!" Tânăra s-a întâlnit cu familia concurentului din Casa iubirii

Rebecca: O face intenționat. Dacă nu-și mai dorea și m-a văzut așa, se oprea acolo, nu mai zicea nimic.

Rebecca este de părere că Antoni nu are experiența unei relații și că nu tratează lucrurile cu maturitate. Bruneta spune despre Antoni că este extrem de răutăcios.

Rebecca: Nu are experiența unei relații, nu știe să fie matur.

Mi se pare jignitor la adresa mea atitudinea lui. E răutăcios.

Rebecca a vrut să părăsească gala

În momentul în care Antoni a dezvăluit faptul că nu-și mai dorește să interacționeze cu Rebecca, bruneta a izbucnit în lacrimi și a vrut să părăsească gala. Cu toate acestea, Antoni i-a spus că nu poate trece peste ceea ce fosta lui cunoaștere a spus.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Rebecca: Dacă îți vine să plângi, eu îmi dau ecusonul jos și gata. Mi se pare penibil, nu mai vreau să stau aici.

De zici că cine știe ce i-am făcut. Așa te comporți cu o fată cu care ai avut legătură?

Citește și: Rebecca, în lacrimi! Antoni a răbufnit și a pus-o la zid: "Ești inexistentă!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii

Antoni: Eu nu pot să trec. M-a jignit, a spus de mine că nu înțelege cum pot să mă comport așa cu o fată cu care am interacționat. Dar ea ce a făcut?

Cu ochii în lacrimi, Rebecca i-a spus lui Antoni că îl interesează doar emisiunea și imaginea pe care o are el în mediul online.

Rebecca: Asta te interesează pe tine, emisiunea. Nu ai puțin bun simț. Întreci măsura, atât îți zic. Eu sunt în șoc. Eu nu știam că îi pasa atât de mult de emisiune.

Andreea Mantea le-a dezvăluit celor doi că în cazul în care Rebecca nu va părăsi emisiunea, cei doi vor merge în cuibușor pentru a clarifica întreaga situație. Acesta nu este singurul anunț făcut de Andreea Mantea, prezentatoare emisiunii anunțând schimbări începând cu ediția de luni, 5 august.

Andreea Mantea: De mâine se vor schimba foarte multe lucruri în această casă.

Aici puteți urmări momentul din gala de duminică, 4 august, a emisiunii ”Casa iubirii”: