"Îmi doresc! M-aș adapta repede!" Catinca, despre revenirea în sezonul 3 al emisiunii Casa iubirii! Ce concurent i-a atras atenția? 

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 31 ian 2024, 21:33

Catinca a vorbit despre sezonul 3 al emisiunii Casa iubirii! Iată ce spune tânăra despre revenire ei în emisiune!

Catinca a fost una dintre cele mai apreciate concurente din sezonul 2 al emisiunii Casa iubirii. Tânăra a intrat în competiție cu scopul de a-și găsi jumătatea, dar nu a avut noroc. Cu o săptămână înainte de Marea finală, aceasta a fost eliminată.

Citește și: „Niciodată nu am avut”. Lorena a dat cărțile pe față în ceea ce privește relația cu Laurențiu. Ce a apărut pe contul de Instagram al fostei concurente

Catinca, despre revenirea în sezonul 3 al emisiunii Casa iubirii!

De-a lungul sezonului 2, Catinca a devenit foarte activă în mediul online, unde a împărtășit cu fanii ei tot ce se întâmpla cu ea în Casa iubirii, dar și în viața ei personală. 

În cadrul emisiunii Casa iubirii, Catinca s-a îndrăgostit de Robert. Inițial, fosta concurentă a crezut că tânărul este jumătatea ei, dar comportamentul acestuia a dezamăgit-o cumplit.

Astfel, Catinca a suferit foarte mult din cauza lui Robert, iar după eliminare, fanii au rămas alături de ea.

Pentru că este recunoscătoare pentru toată susținerea lor, Catinca și-a dorit să vorbească mai mult cu fanii ei de pe Instagram și a făcut o serie de întrebări și răspunsuri, satisfăcându-le curiozitățile urmăritorilor ei. 

Fanii tinerei au vrut să afle dacă aceasta își dorește să revină în sezonul 3 al emisiunii Casa iubirii și ce regrete are din cadrul emisiunii.

Răspunsurile Catincăi i-a luat prin surprindere pe admiratori.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

''Vrei să revii în sezonul 3?'', ''Regreți ceva din Casa iubirii?'', ''Ai mai repeta experiența din Casa iubirii, dar cu concurenții noi?'', au fost întrebările pe care i le-au adresat fanii.

"Îmi doresc să mai revin, dar nu știu dacă o să fac pași să mă înscriu din nou. În momentul de față nu aș avea pentru cine să intru.'',  "Regret că am risipit multe lacrimi pentru persoane nepotrivite și că nu m-am distrat mai mult.", ''Cred că m-aș simți ciudat în prima fază, dar m-aș adapta repede.", acestea sunt răspunsurile Catincăi despre Casa iubirii.

Ce relație are Catinca cu Robert 

În cadrul emisiunii Casa iubirii, Catinca și Robert au decis să se apropie și să se cunoască mai bine. Cei doi concurenți spuneau că își doresc o relație de lungă durată, însă vor construi totul cu pași mici.Din păcate, planul lor s-a schimbat. Catinca și-a dorit o relație serioasă, dar Robert a ținut-o la distanță, iar în cele din urmă a declarat că vrea să se despartă de tânără.

Catinca a suferit foarte mult și a vărsat multe lacrimi pentru Robert. Însă, tânărul a rămas indiferent.

În sesiunea de întrebări și răspunsuri, fanii Catincăi au vrut să afle ce s-a întâmplat cu ea și Robert după Marea Finală, dar și care este relația lor în acest moment.

Citește și: Mihaela de la ”Casa iubirii”, gest inedit din partea lui Sorin Rus: ”Am primit o surpriză de la Sorin” Ce se întâmplă între cei doi

''Eu cu Robert nu am ținut legătura și nici nu ne mai avem la prieteni. Nu țin legătura cu el și nici nu îmi doresc!'', a spus Catinca.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.