„Îmi doresc să discut cu Robert”. Larisa simte nevoia să afle tot adevărul de la Robert! Nu ratați noul episod incendiar de marți, 6 februarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Larisa va simți nevoia să discute cu Robert despre viața lui.

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Larisa va simți nevoia să vorbească despre viața lui Robert chiar cu tânărul în cauză.

Larisa simte nevoia să afle tot adevărul de la Robert

În episodul de mâine, Robert va merge în casa fetelor și o va saluta pe Larisa, dar tânăra se va afla la masă cu Patrick și doar îi va face cu mâna.

„Poți să termini discuția liniștit, nu-i nicio problemă, vreau să vorbesc un pic și cu fetele”, va spune Robert.

Citește și: Daniela de la Casa Iubirii, prima reacție după eliminare: „Așa ceva nu e normal” Ce a postat fosta concurentă pe rețelele sociale

Între timp, Patrick va continua să încerce să-și facă drum spre inima Larisei, întrebând-o dacă îl ține în „zona de prietenie”. 

„M-ai băgat în friendzone, Larisa? Zi, pe bune”, va întreba Patrick, râzând.

„Nu!”, va exclama Larisa, râzând și ea.

Citește și: „Nu am bani, nu îmi mai cereți” Radu de la Casa Iubirii, asaltat de mesaje în mediul online. Fostul concurent spune că lumea îi cere bani cu împrumut

Deși pare că Larisa se distrează cu Patrick, se pare că nu sunt de ajuns pentru blondină doar câteva glume.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„E nevoie de mai multă muncă de convingere cu Patrick”, va declara Larisa.

Faptul că s-a aflat că Robert este tată rămâne încă un șoc în „Casa iubirii”. Din acest motiv, nu se știe încotro se va îndrepta cunoașterea dintre Larisa și Robert.

„Robert, dar cum o să gestionezi toată situația asta cu Larisa?”, va întreba Julia.

„Oricum, îmi doresc să discut cu Robert dar nu știu dacă mai am cum să mă cer acum. Sau să-l mai las?”, va spune Larisa, nesigură.

Imagini emoționante cu Cosmin și Ștefania

Tot mâine, aflăm că lucrurile sunt ceva mai roz între Cosmin și Ștefania. Cei doi vor fi surprinși unul în brațele celuilalt, vizibil liniștiți și fericiți.

„Îmi place să stau așa, cu tine, în brațe”, va spune Cosmin.

Bianca va părea deranjată de apropierea dintre Ștefania și Cosmin, iar Patrick va arunca vorbe care vor înflăcăra și mai tare situația.

„Bianca, fă un exercițiu te rog și du-te la Cosmin, să vedem dacă te va lua în brațe așa cum a luat-o pe Ștefania”, va spune Patrick.

Ce se întâmplă mai departe aflați în noul episod din „Casa iubirii” de marți, 6 februarie 2024, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!