„Îmi făcea semne”. Ce gest revoltător a făcut fostul soț al Danei Roba în sala de judecată. Make-up artistul oferă detalii șocante din timpul întâlnirii cu Daniel Balaciu

Autor: Diana Bostan

Dana Roba și Daniel Balaciu s-au întâlnit în sala de judecată

Sursa: Instagram: danielarobamakeupartist

Dana Roba și Daniel Balaciu s-au întâlnit la începutul lunii martie, în sala de judecată pentru o nouă înfățișare. Conform informațiilor oferite de make-up artist, în acest termen au fost audiați mai mulți martori din dosar.

Apropiindu-se de împlinirea unui an de la incidentul care a adus-o în pragul morții, Dana Roba și Daniel Balaciu s-au confruntat din nou în sala de judecată zilele trecute. În cadrul procesului lor, vedeta a făcut dezvăluiri emoționante, exprimându-și durerea față de gestul șocant pe care tatăl fiicelor sale l-a făcut la adresa sa.

Dana Roba și Daniel Balaciu s-au întâlnit în sala de judecată

În ultimul termen de judecată din disputa legală dintre Dana Roba și Daniel Balaciu, au fost chemați la audieri martorii implicați în acest caz complicat. Surprinzător pentru vedetă a fost comportamentul neașteptat al fostului soț în sala de judecată. În timpul audierilor, Daniel Balaciu i-a trimis Danei Roba mai multe semne, indicându-i verigheta și întrebând-o cu insistență unde se află inelul ei.

Citește și: Fiica Danei Roba, gest neașteptat față de ea, în public: „M-ai înnebunit”. Cum a reacționat mama ei

Acest comportament a stârnit mirarea și indignarea Danei Roba, care a considerat gesturile fostului partener drept o formă de presiune emoțională și insensibilitate în contextul grav al procesului lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Pe parcursul confruntării din instanță, singurul moment în care Daniel Balaciu a renunțat la această atitudine și și-a schimbat comportamentul a fost atunci când Dana Roba a prezentat o imagine șocantă cu ea într-o baltă de sânge, rezultată în urma atacului violent în care a fost mutilată

cu un ciocan.

„Au fost audiați martorii, adică Lidia (sora Danei Roba, n. red.) și cumnata mea. Acum aștept să înceapă și procesul de divorț. Mi-a spus avocatul că vor mai fi vreo trei înfățișări și va fi condamnat. Sper să se rezolve până în luna iunie cu el. În sala de judecată îmi făcea semn spre verighetă, mă întreba unde e verigheta.

Face pe nebunul. Că atunci când am făcut captură cu mine plină de sânge, cum m-au găsit oamenii ăia în pat, și i-am mărit-o să i-o arăt. S-a schimbat la față, nu mă mai întreba de verighetă”, a dezvăluit Dana Roba, pentru Fanatik.ro.

Dana Roba a fost surprinsă de cum arată Daniel Balaciu

Dana Roba a avut parte de un șoc emoțional când l-a văzut pe Daniel Balaciu în sala de judecată, observând cu uimire transformările pe care timpul și detenția le-au adus asupra tatălui fiicelor sale.

Ea a subliniat că Balaciu a îmbătrânit considerabil, iar părul său, acum alb, reflectă suferințele și stresul trăit în perioada de detenție. În timpul audierilor, avocații au abordat subiectul resurselor financiare, chestionându-i pe martori cu privire la câștigurile materiale ale Danei Roba în prezent, în special concentrându-se pe sursele banilor săi.

Citește și: ''Copiii nu vor minți!'' Dana Roba, decizie neașteptată pentru fetițele ei! Se va întâmpla la Tribunal

În ceea ce privește donațiile primite, Dana Roba a dezvăluit că nu a cheltuit niciun leu din aceste sume până în prezent. Aceasta intenționează să păstreze acești bani în conturile sale, planificând să îi utilizeze pentru operația sa viitoare în Turcia, în cadrul căreia își va reconstrui craniul afectat de atacul violent suferit.

„El a îmbătrânit îngrozitor, zici că are 100 de ani. L-a schimbat pușcăria, e cărunt tot. Groaznic… Așteptă să îi dea condamnarea, atât. Interesant este că avocatul lui le-a pus întrebări martorilor despre câți bani fac eu acum, de ce am mașină nouă… Păi, mașina nu e pe numele meu, nu e a mea, e a surorii mele. Ea a cumpărat-o. Nu m-am atins de banii din donații, îi voi folosi pentru o operație în Turcia, să îmi refacă scalpul. Nu vreau să fiu din nou tunsă cheală, și eu și fetele mele am suferit prea mult după acel episod. Poate medicii de acolo nu vor tăia tot părul pentru operație”, a mărturisit Dana Roba pentru sursa menționată anterior.