„Îmi pare rău de acest polițai. Vreu să mă văd cu el”. Declarațiile șoferului care a intrat în plin în mașina de poliție, pe Șoseaua Colentina

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 feb 2023, 14:57

Polițiștii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, dar acesta și-a continuat drumul

Sursa: antena3.ro

La miezul nopții, un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a intrat în plin într-o mașină de poliție, în timp ce fugea de oamenii legii. Acesta nu a oprit la semnalele organelor de poliție, motiv pentru care acestea au fost obligate să blocheze strada.

Accidentul a avut loc în Sectorul 2 al Capitalei, pe Șoseaua Colentina, din cuza unui șofer beat care nu a oprit la semnalele polițiștilor. Abia legând două cuvinte, a precizat că îl compătimește pe polițist și că vrea să stea de vorbă cu el.

Bărbatul a intrat în mașina de poliție, iar doi agenți au ajuns la spital

Șoferul în vârstă de 31 de ani, din cauza faptului că circula oricum, dar numai cum ar fi trebuit nu, a provocat un accident rutier pentru care va tebui să plătească.

Polițiștii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, dar acesta și-a continuat drumul. Prin urmare, oamenii legii au plecat în urmărirea lui, dar, văzând că nici așa nu rueșesc să îl prindă, au blocat strada cu mai multe mașini.

Acesta a intrat în plin într-o mașină de poliție, iar doi oameni ai legii au ajuns la spital în urma impactului. Forțele de intervenție și mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului.

Abia atunci, bărbatul a fost prins, încătușat și dus la secția de poliție, pentru a fi audiat.

Citește și: S-a înregistrat un număr record de accidente pe pârtiile din Poiana Brașov. „Paradoxal, pentru o zi în care pârtiile s-au prezentat în stare excelentă”

Mai mult decât atât, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar valoarea rezultată a fost de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acestuia i s-au prelevat și probe biologice, la IML, conform antena3.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Șoferul vinovat vrea să se vadă cu unul dintre polițiștii accidentanți

Întrebat de ce a fugit de la fața locului, conform sursei menționate anterior, acesta abia dacă a putut să dea un răspuns cât de cât clar, dar fără a se înțelege prea multe lucruri.

„Deci mie îmi pare rău de acest polițai, eu vreau ca să... Eu vreau neapărat ca să mă văd cu el, pentru că accidentul a fost cu mine și vreau ca să fie ce trebuie”, a spus acesta.

„S-a văzut poliție și pompieri au trecut în două minute cred că 7-8 mașini şi dinspre Fundeni şi dinspre Petricani, dinspre giratoriu de la A3”, a povestit un martor despre cele întâmplate după accident.

Un alt martor susține că, în total, la fața locului, se aflau peste 20 de mașini de poliție.

Citește și: „Două sute. Zici că zboară”. Ultimele cuvinte ale lui Andrei, înainte de a muri în accidentul de mașină din județul Argeș

Surse din interiorul poliției susțin că agentul care a ajuns la spital s-a ales cu unele leziuni la coloană, iar, pe lista victimelor, s-a adăugat și pasagerul din mașina vinovatului.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.