"Imi place dansul": Sabin si George au ajuns la duel! Juriul a fost nemilos: cine a parasit competitia

Autor: B.M.
Actualizat: 05 oct 2019, 15:06

Emotii uriase in Gala "Puterea Dragostei"! In urma punctajului acumulat, Sabin si George au fost concurentii care au intrat la duel.

Cei doi au dat ce au avut mai bun si au incercat in cele 90 de secunde sa convinga juratii ca merita sa ramana in continuare in competitie.

"Am simtit emotie, am fost eu aici si m-am bucurat de acest moment! Am vrut sa dau tot ce pot, ce am mai bun", a spus Sabin inainte de aflarea verdictului.

"Vreau sa le multumesc colegilor pentru sfaturile pe care mi le-au dat.

Am invatat foarte multe de cand sunt aici in emisiune. Pana si o discutie afara m-a ajutat foarte mult, pentru ca auzeam unele notiuni pe care nu le stiam.

"Le multumesc si juratilor, fiecare jurizare m-a ajutat cu ceva. Inca de la prima jurizare am retinut ce mi s-a spus", a declarat si George.

Din pacate juratii au decis ca George este cel care a parasit competitia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Felicitari, Sabin! Vreau sa va multumesc inca o data tuturor pentru toate sfaturile pe care mi le-ati dat si nu vreau sa plec cu imaginea de las.

Am zis pur si simplu ca, din punctul meu de vedere, ei au de aratat mai multe decat mine", a declarat George dupa aflarea verdictului.

"Va multumesc! Te iubesc si va iubesc, iubesc ca sunt eu", a spus Sabin.

Iata momentul duelului: