„Îmi scriu multe fete”. Ce hotărâre a luat Ionuț de la ”Casa iubirii” după despărțirea de Larisa. Fostul concurent a dezvăluit ce a dus la sfârșitul relației dintre cei doi

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 10 mar 2024, 08:53

Ionuț de la ”Casa iubirii” a vorbit despre despărțirea de Larisa

Sursa: Captură YouTube- Culisele iubirii

Ionuț de la ”Casa iubirii” și Larisa s-au despărțit în urmă cu ceva timp. Fostul concurent a dezvăluit motivul separării, dar și care este situația lui amoroasă în prezent.

Ionuț și Larisa au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din ”Casa iubirii”. Deși s-au despărțit înainte de terminarea primului sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, cei doi au format un cuplu și-n afara emisiunii. După mai multe împăcări și despărțiri, cei doi au ajuns la concluzia că sunt mai bine separat.

Ce spune Ionuț Stoica referitor la o nouă relație

Deși au existat zvonuri ale unei presupuse infidelități din partea fostului concurent, acest lucru nu a fost niciodată confirmat. Invitat în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Ionuț Stoica a vorbit despre despărțire, dar și despre viața lui de după Larisa. Fostul concurent susține că este extrem de curtat, însă în următoarea perioadă intenționează să se axeze pe muncă și pe dezvoltarea lui personală.

Ionuț a mărturisit faptul că este mult mai liniștit acum, însă nu-și dorește să intre într-o relație în următoarea perioadă.

Fostul concurent primește multe mesaje din partea domnișoarelor, însă nu este sigur de intențiile acestora, motiv pentru care preferă să nu dea curs conversațiilor. Având parte de o perioadă mai stresantă, fostul concurent a mărturisit că nu s-a putut concentra pe carieră atât cât și-ar fi dorit.

Citește și: „I-a spus cineva că am înșelat-o!” Ionuț Stoica, acuzat că a călcat strâmb în relația sa cu Larisa. Cum și-a dovedit nevinovăția fostul concurent din Casa Iubirii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Sunt liniștit acum. Am fost foarte stresat. M-am liniștit, dar nu am cunoscut pe nimeni. Îmi scriu multe fete, e ceva normal, am destul de mult mesaje, dar nu prea am dat curs, nu-mi arde. Eu sunt focusat pe partea cu YouTube-ul, consider că am stagnat puțin, cred că nu mai sunt eu, cel pe care oamenii l-au cunoscut. Grijile și problemele de zi cu zi...ne-au tras puțin în jos, dar vreau să mă axez mai mult pe chestia asta”,

a spus Ionuț Stoica, pentru Culisele iubirii.

Ionuț Stoica a dezvăluit motivul despărțirii de Larisa

Fostul concurent susține că el și Larisa aveau parte de multe discuții în contradictoriu, iar acest lucru a dus în cele din urmă la separare. Ionuț Stoica a dezvăluit faptul că amândoi s-au simțit eliberați și relaxați în momentul în care au decis să pună punct relației.

Citește și: Ionuț Stoica, fostul concurent de la „Casa iubirii”, despre posibilii finaliști ai competiției! Ce părere are tânărul

Ionuț Stoica a relatat că el și Larisa erau foarte stresați în acea perioadă, dar după ce au luat o pauză și au păstrat distanța unul față de celălalt, s-au liniștit amândoi. Cei doi au rămas în relații bune, iar fostul concurent este de părere că mereu o să existe ceva între el și Larisa.

”Eu și Larisa eram prea stresați, după ce ne-am despărțit ne-am liniștit amândoi. Am luat o pauză din a mai vorbi, am stat la distanță, după ce s-au calmat apele, eu am avut o conjunctură cu una dintre susținătoarele noastre și a trebuit să vorbim. După ne-am dat seama că nu avem de ce să nu vorbim. O să existe mereu ceva între mine și Larisa. Avem o relație foarte ok, am rămas în relații foarte bune.” , a mai spus fostul concurent pentru sursa menționată anterior.