„Îmi spui nu din start, sau vrei să mă cunoști?”: Cine este fata care i-a atras atenția lui Kiprianos în „Casa iubiri”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 12 oct 2024, 18:05

Cine este fata care i-a atras atenția lui Kiprianos în „Casa iubiri”

Sursa: sursă Kanal D

Kiprianos, noul concurent de la „Casa iubiri” tatonează terenul și vrea să află care dintre fetele din emisiune sunt disponibile pentru a putea intra într-o cunoaștere. Cine este fata cu care a interacțonat cel mai mult încă de la început?

Kiprianos, noul concurent din „Casa iubirii”, își face rapid simțită prezența și încearcă să descopere care dintre fete sunt dispuse să-l cunoască mai bine. În căutarea unei legături autentice, el începe să tatoneze terenul, dar o fată i-a atras atenția în mod special încă de la început. Despre cine este vorba?

Cine este fata care i-a atras atenția lui Kiprianos?

Kiprianos a intrat recent în emisiunea „Casa iubiri” și deja a început să prindă curaj și să tatoneze terenul.

Acesta este curios care dintre fetele din casă sunt disponibile și care ar fi de acord să intre într-o cunoaștere cu el.

În timpul emisiunii, acesta a început să interacționeze mai mult cu Criss, chiar dacă știe că fata este atrasă de Moldo.

„Ești deschisă la o altă cunoaștere?” a întrebat-o Kiprianos fără nici o ezitare pe Criss, iar aceasta i-a răspuns în stilul său caracteristic că „Dacă o să fie totul bine, da.

Dar la o cunoaștere, nu la o altă cunoaștere...Ah, la o cunoaștere cu altcineva?”

Kiprianos: „Da, exact!”

Criss: „Momentan nu!”

Kirprianos a vrut să știe mai multe legat de aceasta și a continuat discuția „ Uite, vorbesc eu cu tine și...adică îmi place de tine...Îmi spui nu din start, sau vrei să mă cunoști?”

„Depinde, dacă îmi place sau îmi prezinți vre-un interes...” a spus Criss.

„Deci asta zic. Vrei să mă cunoști?” a spus concurentul care nu a făcut altceva decât să o bage pe Criss în ceață cu întrebările pe care el i le-a adresat, astfel încât fata nu a mai știut ce să îi răspundă acestuia stârnind un val de râsete din partea celorlalți concurenți aflați în platoul emisiunii: „Eu pe tine acum?”

KirprianosDacă intră un alt băiat nou, să zicem.

„Dacă intră un alt băiat nou și îmi place și vreau să îl cunosc, înseamnă că nu îl plac îndeajuns de mult pe Moldo.” a încercat Criss să lămurească situația, dar Kirprianos a insistat și a vrut să afle dacă totuși ar vrea să îl cunoască ca om și nu neapărat din punct de vedere amoros, pe noul concurent, dacă ar exista această variantă, iar ea i-a răspuns „Nu știu! Depinde unde se duc

lucrurile.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru femei! Cum își pot recupera pensia de văduvă

Citește și: Kiprianos și Teodora se cunosc! Ce relație există între cei doi concurenți din Casa iubirii. Robi fierbe de gelozie: "Ascunde ceva, îi tremură vocea!"

Kirprianos își dorește să o cunoască pe Virginia

După această discuție, Kirprianos și-a îndreptat atenția către Julia, concurenta care se pare că i-ar fi atras atenția mai mult decât celelalte fete: „Ce faci Julia?”

Julia: „Bine tu?”

„Bine și eu! Foarte bine de fapt. Să știi că mie îmi place de tine așa. Adică te-am văzut la TV și îmi place cum răspunzi așa. Nu știu. Poare crezi că am o părere proastă despre tine...” a apucat Kirprianos să mai adauge, fiind vizibil fascinat de aceasta.

Totuși, acesta a ales să o invite pe Virginia să stea de vorbă singuri, în grădină, departe de ceilalți concurenți. Înainte de a pleca, Virginia a făcut o glumă și l-a întrebat pe Gagea dacă o lasă, iar el a precizat că „Virginia! Tu faci mereu ceea ce simți și dorești. Bine?” Ceilalți concurenți s-au aprins și au început să facă glume pe seama lui Gagea și a lui Kirprianos, moment în care Gagea le-a zis că exagerează, iar noului concurent i-a spus să nu o ia personal.

Kirprianos a întrebat-o pe Virginia dacă i-ar plăcea de el ca și aspect, iar aceasta i-a confirmat faptul că este atrasă de el fizic și că arată bine.

„Eu m-am gândit că tu pentru Teodora ai intrat și cred că acum, oarecum tu nu știai situația dintre ea și Robi” a spus Virginia, dar Kirprianos i-a zis că știa despre acest aspect pentru că a urmărit emisiunea. „Eu oricum nu eram țintit...Eu o aveam în topul meu pe ea și încă o am în top trei, dar nu aveam pe cineva pe primul loc. Pe tine, îți zic sincer acum, că te-am văzut și mi-ai atras atenția. ” Acesta a mai precizat și faptul că este atras și de Criss, dar a rugat-o pe Virginia să nu îi spună acesteia.

Citește și: Robi și Teodora au dat cărțile pe față în “Casa iubirii”. Cum ar reacționa concurenta dacă o altă fată ar intra pentru Robi: „Vrei să stau să mă cert cu fata?”

Pentru a vedea pe cine va alege în final Kirprianos puteți urmări zilnic „Casa iubiri”, pe Kanal D România.