„Îmi spune în fiecare zi că mă iubește” Vlada și Antoni, mai îndrăgostiți ca niciodată! Ce sacrificii au făcut cei doi pentru ca relația să funcționeze

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 feb 2024, 15:51

„Îmi spune în fiecare zi că mă iubește” Vlada și Antoni, mai îndrăgostiți ca niciodată! Cum reușesc cei doi să treacă peste cele mai dificile momente din relația lor

Sursa: Captură YouTube

Vlada și Antoni au avut parte de o relație cu multe suișuri și coborâșuri, dar au reușit în cele din urmă să treacă peste orice impediment, însă cu multe sacrificii, spun chiar ei.

Într-o generație în care e tot mai greu să formezi și să menții o relație, Vlada și Antoni dau dovadă de stabilitate și iubire în ceea ce privește relația lor.

Cum a reușit Vlada să îl schimbe în bine pe Antoni

Mai sincer ca niciodată, fostul concurent din Casa Iubirii a mărturisit faptul că îi este recunoscător Vladei pentru că a intrat în viața sa și a reușit să contribuie la dezvoltarea celei mai bune laturi ale sale.

„Eu eram genul ăsta de persoană, care renunța repede. Emisiunea m-a pus în situația în care eu trebuie să stau să înfrunt problemele și să nu fug de ele și trebuia să mă confrunt zi de zi și după despărțire trebuia să lămuresc situația, chit că nu mai voiam să discut cu ea atunci.

Faptul că încă țineam la el m-a făcut să nu pot să mai las din sentimente.

Probabil dacă er
am în afara Casei, fugeam și uitam mai repede, văzând-o zi de zi. Consider acum că sunt o versiune mai bună a mea, cea mai bună în ăștia 20 de ani, dar e și datorită ei și îi mulțumesc pentru asta și îi sunt recunoscător,” a spus fostul concurent.

Citește și: ''Mi-a plăcut rezultatul din prima secundă!'' Vlada, schimbare radicală de look, după ce a trecut pragul medicului estetician! Cum arată acum fosta concurentă de la Casa iubirii

De cealaltă parte, iubita sa este mai dură în ceea ce privește certurile dintre aceștia, însă mărturisește că va încerca să mai lase de la el atunci când intervine o supărare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Îmi spune în fiecare zi că mă iubește. Și eu aș vrea să-i mulțumesc pentru persoana care sunt acum. Eu recunosc că la supărare nu văd, nu aud, nu vorbesc nimic. Știu că trebuie să schimb problema asta la mine, dar în ultimul timp chiar vin spre el, încerc să vorbesc. Am mai încercat și eu,” a declarat Vlada, în emisiunea Culisele Iubirii.

Vlada și Antoni s-au mutat împreună

Imediat după terminarea celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial „Casa Iubirii”, Vlada și Antoni s-au și mutat împreună. Motivul ar fi faptul că cei doi vor să fie din ce în ce mai apropiați și pună bazele unei afaceri împreună.

Citește și: „Ce drăguț”. Surpriză de proporții pentru Vlada și Deea de la ”Casa iubirii”. Manu și Antoni au dat frâu liber imaginației în bucătărie

”Fiind distanța foarte mare Focșani-Pitești...ne era greu având sentimentele astea, ne era greu să stăm la distanță și să nu ne vedem foarte mult timp. Eu oricum voiam să mă mut singur în București. Discutând cu ea, și ea a zis că vrea să se mute și cum să o refuz”, a spus Antoni.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.