„Îmi trece toată oboseala”. Ce face Jean de la Craiova înainte de fiecare spectacol?

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 08 aug 2024, 10:52

Jean de la Craiova

Sursa: Facebook Jean de la Craiova

Jean de la Craiova are o carieră de peste trei decenii, iar deși a avut multe momente în care s-a gândit la a renunța la muzică, publicul l-a făcut să continue.

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele, cu o carieră de peste 30 de ani, perioadă în care a adus zâmbetul pe buze persoanelor ce îi ascultă muzica. Deși muzica este cea mai mare pasiune a lui, Jean de la Craiova a avut parte de câteva gânduri ce îi spuneau să renunțe la muzică, dar iubirea sa pentru publicul său l-a făcut să continue.

Iată ce face Jean de la Craiova înainte de fiecare spectacol.

Ce face Jean de la Craiova înainte de fiecare spectacol

Jean de la Craiova este o personalitate emblematică pentru lumea manelelor, fiind apreciat pentru vocea pe care o are, dar și pentru sentimentul pe care îl exprimă prin intermediul melodiilor sale. Acesta încântă milioane de persoane prin intermediul melodiilor sale, dar și al spectacolelor pe care le susține în întreaga țară, cât și în străinătate.

Pentru a da tot ce are mai bun pe scenă, Jean de la Craiova are un ritual pe care îl respectă cu strictețe de 30 de ani, de când a început să cânte. Înainte de fiecare spectacol pe care îl are, Jean de la Craiova se închină și spune „Tatăl nostru”, ceea ce îl ajută să se concentreze atunci când începe un program artistic, potrivit romaniatv.net

Citește și: Jean de la Craiova a încercat totul până să ajungă la cântat! Nimic nu s-a lipit de cântăreț: „Am văzut că nu e de mine”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Deși bucură milioane de persoane prin intermediul melodiilor pe care le cântă, Jean de la Craiova recunoaște că s-a gândit de câteva ori să încheie cariera muzicală pe care o are. Singurul motiv pentru care artistul a decis să nu facă acest lucru este iubirea aparte pe care o poartă pentru publicul ce îi ascultă muzica. „(...)dar lumea are nevoie de muzica mea, transmit ceva oamenilor, când mă uit și văd bucuria în ochii celor care mă ascultă, îmi trece toată oboseala.

Zâmbesc, le face plăcere să asculte muzica mea și asta îmi dă mare ambiție”, a declarat Jean de la Craiova în cadrul unei emisiuni TV.

Cum a reușit Jean de la Craiova să strângă bani?

Jean de la Craiova este un artist apreciat pentru repertoriul său muzical, iar oamenii ce își doresc ca artistul să le cânte la evenimentele speciale din viață trebuie să aibă pregătiți aproximativ 4.000

de euro pentru o oră de prestație artistică. În cazul în care oamenii își doresc un program artistic mai lung, suma poate ajunge la 12-13.000 de euro, potrivit evz.ro.

Cu toate acestea, Jean de la Craiova recunoaște că în această industrie este greu să strângi bani, deoarece fiecare sumă pe care o primești trebuie împărțită cu oamenii cu care lucrezi, iar dacă nu ești chibzuit, sumele pot pleca foarte ușor de lângă tine. Artistul a reușit însă să găsească un echilibru în finanțele sale, astfel încât să se bucure de o viață fără lipsuri. 

„Din meseria asta dacă iei zece lei, îi împarți cu armata pe care o ai în spate. Cânt de 30 de ani. Acum e ușor să fii vedetă, faci totul în studio, promovezi. Pe vremea când am început eu, nu existau nici telefoane. Mă dădeam mare cu telecomanda la ureche… Dar sunt liniștit financiar și chibzuit”, a mărturisit Jean de la Craiova.