Împăcare de senzație la Puterea dragostei: Alex Moroșanu și Andrada sunt din nou împreună!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 03 feb 2021, 02:55
Alex Moroșanu și Andrada
Sursa: captura video Kanal D

Alex Moroșanu și Andrada s-au împăcat și formează din nou un cuplu.

Cei doi au fost protagonișii unui scandal continuu până când au anunțat că se despart, însă iată că nu pot sta unul fără celălalt.

Alex Moroșanu a intrat în casă special pentru Andrada și a reușit să o cucerească. În emisiunea de astăzi cei doi au fost din nou protagoniști ai unor scene romantice, stând foarte apropiați unul de celălalt, exact ca doi îndrăgostiți.

Andrada a mai avut un cuplu în casa Puterea dragostei, cu David, însă a fost foarte dezamăgită când David a anunțat că se despart direct în emisiune, fără să vorbească anterior cu ea. David avea să explice că s-a despărțit de Andrada fiindcă părinții lui nu erau de acord cu acest cuplu.

Înainte de a anunța decizia lui, David nu i-a răspuns câteva zile Andradei la SMS-uri și la telefon.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alex Moroșanu, dramă în copilărie!

Alex Moroșanu, deși este perceput ca un tip mai dur, a avut puterea să se deschidă și să dezvăluie că, în copilărie, a fost abandonat de mama lui.

"Mama m-a abandonat! A plecat in Germania si a ramas acolo. Ultima oara am vazut-o cand aveam 6 ani si a fost cea mai groaznica experienta din viata mea, fiindca nu stie sa se poarte cu un copil.

Pe mine m-a crescut doar tata, a fost si mama si tata pentru mine. S-a recasatorit, iar actuala lui sotie este adevarata mea mama. Pentru ca ea m-a crescut.

Mama biologica imi mai scrie pe internet, ma mai intreaba daca sunt bine, dar nu prea ii raspund, ii mai raspund din politete", a povestit, cu lacrimi în ochi,  Alexandru Morosanu, unul dintre concurenții  de la Puterea dragostei sezonul 3 intrați pe parcurs.

Citeste si: O nouă concurentă a intrat în casa Puterea dragostei! Cu cine a dansat

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.