Împăcarea momentului în showbiz! Lidia Buble și Harlys Becerra și-au mai dat o șansă! Cei doi au plecat într-o vacanță exclusivistă

Autor: Madalina Maftei

Lidia Buble și Harlys Becerra și-au mai dat o șansă!

Sursa: Instagram Lidia Buble

Este împăcarea momentului în showbiz-ul autohton! Lidia Buble și actorul Harlys Becerra au mai dat o șansă poveștii lor de dragoste și au plecat într-o vacanță exclusivistă, acolo unde se bucură de soare și de vreme bună.

În urmă cu ceva timp, Lidia Buble a declarat că relația cu celebrul actor Harlys Becerra s-a încheiat, dar au rămas în relații bune și continuă să vorbească. Din spusele artistei, distanța a fost motivul pentru care a pus punct relației. Se pare că Lidia s-a gândit mai bine și a decis să-i mai acorde o șansă carismaticului actor.

Lidia Buble și Harlys Becerra și-au mai dat o șansă! Cei doi au plecat într-o vacanță exclusivistă

Lidia Buble și Harlys Becerra au trăit clipe de neuitat împreună, au mers în mai multe vacanțe, ba chiar actorul cubanez a venit și în România să o viziteze pe vedeta noastră.

În urmă cu ceva timp, artista a dezvăluit că relația cu actorul Harlys Becerra a ajuns la final, iar motivul despărțirii a fost distanța mult prea mare dintre ei.

Ei bine, se pare că cei doi nu pot sta unul fără celălalt, astfel au decis să-și mai dea o șansă. Recent, Lidia Buble a postat pe Instagram mai multe imagini din vacanță. Vedeta este plecată într-o destinație de vis, înconjurată de palmieri și nisip fin, aceasta de bucură de vremea bună, însă nu singură, ci alături de chipeșul actor cubanez, care a frânt multe inimi când s-a aflat că este într-o relație cu românca noastră.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Au apărut stenogramele conversației dintre Lidia Buble și prietenul ei din seara în care i-ar fi mituit pe polițiștii de la Brigada Rutieră! Se pare că artista ar fi fost hărțuită de polițist: „Doamne, ce idiot! Se dădea la mine la modul ăla nesimțit”

La rândul său, Harlys Becerra a postat pe pagina sa de Instagram imagini din aceeași locație în care se află și Lidia Buble. Semn că cei doi chiar s-au împăcat, iar acest lucru nu poate fi contrazis, imaginile spun totul.

Lidia Buble și Harlys Becerra trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar clipele petrecute împreună sunt de neuitat. Aceștia încearcă să treacă peste distanța care îi desparte, iar de câte ori au ocazia zdoară unul la celălalt.

Citeste si: Lidia Buble băuse în noaptea în care a mituit doi polițiști rutieri. Ce au surprins camerele de supraveghere din zonă

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.