Impact mortal! Nu a tinut cont de ploaie si a apasat mai mult decat trebuia pe pedala de acceleratie

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:22

Nu a tinut cont de vremea ploioasa si si-a pierdut viata!

Este povestea tragica a unui sofer care a apasat pedala de acceleratie mai mult decat era permis pe timp de ploaie. Mai grav este ca, din greseala lui, si-a pierdut viata si un alt sofer aflat in trafic.

Accidentul a avut loc pe DN1, in apropierea localitatii sibiene Cristian. Angajatii unei firme care monteaza centrale termice se intorceau de la o lucrare efectuata intr-o comuna din zona.

La un moment dat soferul, in varsta de 30 de ani, nu a mai reusit sa controleze microbuzul, care a derapat si a patruns pe contrasens, unde s-a izbit de

o masina de teren.

In urma impactului, masina de teren condusa de un barbat in varsta de 50 de ani a luat foc si a fost nevoie de interventia pompierilor pentru a scoate victimele.

Soferul microbuzului a murit pe loc iar conducatorul autoturismului a fost grav ranit. Medicii veniti la fata locului s-au chinuit mai bine de o ora sa-l resusciteze. Eforturile lor au fost insa in zadar.

##VIDEO116528##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.