Impact NECRUTATOR pe DN 1! O femei a murit si doi copii au ajuns la spital VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:30

O femeie a murit si alti doi copii au ajuns la spital in stare grava din cauza unei clipe de neatentie.

Nenorocirea s-a petrecut pe DN 1 in apropierea localitatii sibiene Apoldu de Sus. Soferul uneia dintre masinile implicate in accident a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens, lovin in plin un alt autoturism care circula regulamentar.

 

Impactul a fost atat de violent incat sotia soferului neatent a murit pe loc.

 

Daca pentru femeia in varsta de 31 de ani medicii nu au mai putut face nimic celelalte cinci victime, printre care si doi copii, au fost transportate la spital in stare critica.

 

Cel mai grav a fost ranit unul dintre cei doi copii ai familiei aflate in masina care circula regulamentar. Baietelul in varsta de 13 ani a fost dus in coma la spital.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

In

urma accidentului, traficul pe DN 1, in dreptul localitatii Apoldu de Sus a fost blocat mai bine de o ora, iar coloanele de masini s-au intins pe o distanta de opt kilometri pe ambele sensuri de mers.

 

Si la Baia Mare o familie, sot si sotie, au fost la un pas de moarte dupa ce masina in care se aflau a fost lovita in plin de un alt autoturism care a intrat pe contrasens.

 

Impactul a fost atat de puternic incat masina care circula cu viteza a fost aruncata mai bine de 300 de metri intr-un sant de pe marginea drumului.

 

Politistii au deschis o ancheta.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.