Impart acelasi trup, de la brau in jos si se iubesc cu acelasi barbat! Povestea socanta a acestor surori siameze, care si-au gasit dragostea la 45 de ani

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:23

Dupa o viata de singuratate, alaturi de un circ, cele doua femei si-au gasit perechea: un barbat care le iubeste pe amandoua.

Cele doua, in varsta de 45 de ani, sunt cunoscute in lumea circului ca "Surorile Paianjen" si au fost singure toata viata, deoarece barbatii fugeau de ele, din cauza aspectului neobisnuit. Ele sunt unite in zona abdominala, impartind acelasi stomac, dar au inimi, rinichi si ficati separati. Se deplaseaza cu ajutorul mainilor iar sunt folosite doar pentru echilibru, fiecare controland cate un membru.

S-au nascut intr-o familie saraca, in orasul Calcutta iar parintii nu si-au permis sa le asigure ingrijirea medicala de care aveau nevoie si, in adolescenta, le-au abandonat, temanadu-se ca fetele sunt un blestem din partea zeilor.

Ele s-au alaturat unui circ ambulant, alaturi de care au colindat in toata India. Aici, surorile Ganga si Jamuna Mondal l-au intalnit pe Jasimuddin Ahmad, un sunetist angajat cu jumatate de norma al circului, de care s-au indragostit amandoua, la prima vedere.

"De cand le-am intalnit, am simtit ca durerea lor e si a mea", a marturisit barbatul. Cei trei sunt impreuna de sapte luni si traiesc intr-un sat de langa Calcutta dar au marturisit ca nu au de gand sa se casatoreasca, de teama ca nu vor fi acceptate de comunitatea in

care traiesc.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cum isi desfasoara cei trei viata, in materialul video de mai jos:

 

Sursa: YouTube/Barcroft TV

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.