Implantul mamar: Ce tipuri de intervenții de mărire a sânilor există și care este scopul lor

Author: Diana Tilă

Augmentarea mamară este o intervenție estetică pentru redarea volumului și formei sânilor. Foarte multe femei apelează la acest tip de operație, iar rezultatele au efecte atât la nivel fizic, silueta devenind mai armonioasă, cât și la nivel emoțional. Majoritatea pacientelor se bucură de un nivel de încredere ridicat și de stimă de sine crescută în urma intervenției. Înainte de a lua o decizie cu privire la implanturi mamare, documentați-vă în legătură cu tipul de operație care vi se potrivește.

Tipuri de intervenții de augmentare mamară

Atunci când o pacientă optează pentru silicoane, trebuie să știe că majoritatea intervențiilor presupun plasarea implantului sub mușchiul pectoral. O altă variantă este cea în care medicul estetician plasează implanturile sub glanda mamară.

Alegerea variantei optime este rezultatul a mai multor criterii care trebuie luate în calcul, particularități ale pacientei, aspectul dorit în final sau vârsta.

Tipuri de incizii

De asemenea, atunci când mergeți la prima consultație într-un cabinet de chirurgie estetica, veți fi informată cu privire la tipul de incizie care se poate realiza pentru mărirea sânilor. Incizia inframamară are multiple avantaje, printre care se numără minimizarea cicatricilor, acestea fiind ascunse sub sân.

O altă opțiune o reprezintă incizia peri-areolară. În acest caz, chirurgul efectuează incizia în jurul areolei, cicatricile fiind mai puțin vizibile datorită faptului că acestea se confundă cu zona de culoare mai închisă a sânului. Această incizie are ca principal scop realizarea unei corecții a formei sânilor.

Nu în ultimul rând, incizia transaxilară se realizează în zona axilei. Practic, sânul nu este vizat direct și plasarea implantului se poate face în spatele glandei mamare sau în spatele mușchiului pectoral.

Scopul tipurilor de intervenție de mărire a sânilor

Femeile care apelează la un medic estetician pentru augmentară mamară doresc, în foarte multe situații, să dobândească o siluetă mai armonioasă și volum în zona pieptului. Unele dintre acestea sunt complexate din cauza sânilor mici, dar acesta nu este singurul motiv. Chiar și femeile care au sâni suficient de mari pentru gustul lor solicită sprijinul esteticianului. Acestea fie au trecut printr-o naștere sau mai multe și sânii și-au pierdut forma și volumul, fie vor să beneficieze de corectarea unor asimetrii.

Intervențiile de augmentare mamară sunt sigure atunci când apelați la clinici de încredere, care se bazează pe o echipă medicală cu experiență în domeniu. Este important să alegeți profesioniști pentru a vă bucura de rezultate cât mai bune, dar și de o recuperare cât mai ușoară. De asemenea, este esențial să respectați toate indicațiile medicului pentru a evita orice probleme sau disconfort.

Dacă vă gândiți la operația de mărire a sânilor, sunteți așteptată la Clinica Estetico. Aici veți beneficia de toate avantajele unui cabinet de chirurgie estetică la standarde europene și de tot sprijinul echipei medicale.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.