IMPORTANT: Schimbare majoră în grila Kanal D! Survivor România continuă! Când va fi difuzată emisiunea

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 27 iul 2022, 23:05
Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

Survivor România 2021 s-a încheiat, însă Kanal D va continua să difuzeze ediții speciale ale reality-show-ului.

Edițiile speciale Survivor România 2021 vor fi difuzate în curand, la Kanal D

Edițiile speciale Survivor vor cuprinde cele mai importante și amuzante momente ale sezonului doi al Survivor România.

Zanni a câștigat Survivor România 2021

Survivor România 2021 a fost câștigat de către Zannidache, Zanni, așa cum îi spun prietenii. Zanni a obținut marele premiu de 250.000

de lei pentru câștigarea celui de al doilea sezon Survivor.

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez”, a spus Zanni după ce a devenit câștigătorul Survivor România 2021.

Citeste si: Zanni a spus tot ADEVĂRUL despre DESPĂRȚIREA de Ana Porgras: "De atunci nu ne-am mai vorbit. M-a dezamăgit..."! Ce a făcut bruneta VIDEO

Zanni le-a mulțumit tuturor celor care l-au susținut de acasă și l-au votat. „Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor.

E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni” , a mai declarat Zanni după ce a câștigat Survivor România 2021.

. Puteți studia aici programul TV complet al postului Kanal D .    

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce a spus Alex Velea după ce Zanni a câștigat Survivor România 2021

Zanni are o poveste de viață cu totul și cu totul emoționantă. A crescut la casa de copii. Zanni a îndurat numeroase lipsuri până când a ajuns artist. Celebrul Alex Velea l-a susținut în cariera lui de artist, în presă Zanni fiind numit chiar "protejatul lui Alex Velea".

„Suntem foarte fericiți că a câștigat băiatul nostru. Ne-am dorit din inimă să se întâmple așa. De la începutul competiției am fost optimiști și l-am susținut, era normal, și am crezut că o să câștige. L-am văzut cum se comportă pe trasee, cum se comportă cu colegii. A înfăptuit tot ce era de înfăptuit în emisiunea asta. S-a descurcat din punct de vedere sportiv și din punct de vedere social.

Îl felicităm și pe Andrei, că a fost un copil bun, un sportiv extraordinar. Zanni a adus mai multe puncte și a fost mai bun. Zanni a fost veteran și a luptat până la final. Chiar dacă de multe ori nu și-a pus filtru sentimentelor și gândurilor și a spus tot ce a gândit, dar per total suntem extrem de mândri. Mulțumim celor de acasă că l-ați susținut. Ăsta e începutul unei cariere de succes. Dumnezeu a fost lângă el”, a declarat Alex Velea  după ce Zanni a câștigat Survivor România 202, potrivit Wowbiz.ro.

Citeste si: Zanni, declarații în exclusivitate din aeroport, la întoarcerea în România. Care este primul lucru pe care câștigătorul Survivor România l-a făcut când a ajuns acasă

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.