Imposibil de imaginat! O mama traieste cu cei cinci copii ai ei intr-o moara darapanata

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 13:01

Daca fiecare dintre noi am renunta macar la cativa lei pe luna, am putea face niste copii fericiti. Iata de ce drama cumplita au parte cinci micuti si mama lor.

Locuiesc cu totii intr-o moara veche din judetul Brasov. Nu credeam ca mai poti intalni asa ceva in mileniul trei.
De piatra sa fii si e imposibil nu te miste saracia lucie in care traiesc aceasta mama si cei cinci copii. Sunt atat de sarmani, incat au jucariile pictate pe pereti.

Claudia si cei mici isi duc zilele intr-un loc in care putini s-ar incumeta sa stea.

Nu au apa potabila, curent si nici gaze. Peretii sunt mancati de mucegai, iar tavanul prin care ploua a inceput deja sa cada. Dar pentru ei, moara veche de 140 de ani inseamna singura casa.

La cei trei anisori, Maria  sufera de o boala cronica. Numai tratamentul ei costa 300 de lei. Mai raman 500 de lei, din care toti sase trebuie sa se hraneasca si sa bea apa o luna intreaga.

Mezinul familiei este si el bolnav, insa, mama nu are bani sa-l faca bine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In loc de aer curat, Nicholas traieste in umezeala.

Si Dumnezeu stie cum va trece de iarna, cand frigul patrunde prin toate partile. Drama e cu atat mai mare cu cat baietelul nu va vedea niciodata chipul mamei sau al fratilor. S-a nascut orb. Mamei ii e rusine ca trebuie sa stea cu mana intinsa, dar nu are incotro. Daca puteti sa-i oferiti Claudiei un loc de munca sau daca aveti cu ce sa-i ajutati pe cei mici, o puteti face la numarul de telefon: 0756858212

CONT
RO46 RNCB 0905 1189 5750 0001 – BCR
RADU CARUNTU CLAUDIA

 

Taguri: