Împreună ajutăm Turcia!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 08 feb 2023, 21:34

Fii VOLUNTAR în echipele de asistență medicală!

Urmare a cutremurelor catastrofale din Turcia, Ministerul Sănătății a lansat un apel urgent către personalul medical care dorește sa se înscrie ca voluntar pentru ajutorarea răniților și completarea echipelor medicale prezente la fața locului.

Medicii și asistenții medicali care doresc să devină voluntari pentru echipele necesare acordării de asistență medicală se pot inscrie pe site-ul www.ms.ro!

#prayforturkey #ministerulsanatatii #kanaldromania

Ajuta victimele cutremurelor din Turcia. Donează sânge! 🙏

Centrele de Transfuzie Sanguină în care poți dona sânge pentru a ajuta răniții le gasesti pe site-ul Ministerului Sanatatii- www.ms.ro! #prayforturkey #ministerulsanatatii #kanaldromania

Situația este din ce în ce mai dramatică, iar bilanțul victimelor crește de la o oră la alta în Turcia. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Numărul morților în urma cutremurelor devastatoare din Turcia a urcat la 5.894, iar cel al răniţilor a depăşit 34.000.

Aproximativ 5775 de clădiri s-au prăbușit în urma cutremurelor de luni. Continuă căutările și misiunile de salvare contracronometru.

În urma seismelor peste 13 milioane de oameni sunt afectați în Turcia, într-o zonă care se întinde pe aproximativ 450 km de la est la vest și pe 300 km de la nord la sud.

Autoritățile au declarat stare de calamitate în 10 provincii, pentru trei luni, și susțin că sinistrații vor fi cazați în hotelurile din Antalya, dar până vor ajunge acolo, oamenii se luptă să supraviețuiască iernii.

Corturi umanitare au fost instalate pentru cei care nu mai au case și au rămas doar cu hainele de pe ei. Oamenii au aprins focuri și spun că au mâncat pentru prima dată după două zile.

Iarna și drumurile distruse îngreunează sosirea ajutoarelor de care au nevoie.

Împreună putem să ajutăm! Donează sânge, salvează o viaţă!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.