„Împreună formați un neuron”. Jasmine, atac furibund la adresa Alexandrei și a lui Iris! Alexandra nu a mai putut suporta trufia lui Jasmine după ce Diana a pornit o discuție sensibilă

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 aug 2023, 01:57

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Alexandra n-a mai putut suporta îngâmfarea lui Jasmine și i-a dat replica după o discuție pornită de Diana.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Alexandra i-a dat replica lui Jasmine după ce a fost jignită de către aceasta în urma unei discuții pornite de Diana.

Alexandra nu a mai putut suporta trufia lui Jasmine după ce Diana a pornit o discuție sensibilă

În culise, Diana a declarat că simte tensiune în platou, dar nu a vrut să dea un nume concret. A mai spus, de asemenea, că nu consideră că este drept faptul că unele concurente au terminat studii în domeniul modei.

Citește și: Aza si Diana îi vor lăsa muți de umire pe jurații de la “Bravo, ai stil!” în ediția din această seară. Maurice Munteanu: “Ești cu 10 clase peste Adele. Ești superbă!"

„Am simțit o energie negativă, este doar părerea mea. Alexandra este o fată bună, am observat că este foarte atentă la detalii și nu este un lucru rău, dar uneori chestia asta încordează. 

Iris mi se pare că ea cunoaște tot, ea mereu are dreptate”, a declarat Diana.

S-a redeschis discuția despre faptul că Iris ar fi ironizat-o pe Aza și ar fi râs de ea în gală, lucru negat vehement de Iris, care a susținut că Aza îi este dragă.

Citește și: „S-a întâmplat fix ce nu-mi doream”. Alexandra, defilare cu lacrimi la „Bravo, ai stil”! Cine este bărbatul care i-a frânt inima concurentei

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Aza a spus că pe ea nu a supărat-o, poate mi s-a părut mie. Uneori eu nu sunt luată în serios și mi s-a părut că Aza atunci a vrut să zică ceva, era foarte serioasă și lumea o lua în râs”, a declarat Diana.

Aza a fost întrebată dacă a simțit pe pielea ei ce a spus Diana, iar concurenta a declarat că nu prea își dă seama dacă se întâmplă ce i s-a spus.

„Nu numai Diana, mi-au spus și fetele că a fost o presiune și că Iris mă ia și în râs, eu nu-mi dau seama de chestia asta, cumva o văd dar nu știu cum s-o iau.

Eu accept dacă se râde, că și eu am râs”, a spus Aza.

Jasmine, atac furibund la adresa Alexandrei și a lui Iris

Alexandra a intervenit în discuție și a declarat că, de fapt, Jasmine e cea care o ironizează pe Aza.

„De fiecare dată când e în față Jaz are ceva de spus, are ceva de râs”, a spus Alexandra.

„Da, pentru că ne permitem. Fetelor, înțeleg pornirea voastră, dar vă rog să vă calmați, că eu cu Aza ne permitem, noi așa suntem. V-ați agitat și împreună formați un neuron”, a răspuns Jasmine.

Când a auzit replica acidă pronunțată de Jasmine, Alexandra a pus-o să repete ce a zis și i-a aruncat o ironie.

„Împreună formăm un neuron? Inteligența magnifică unde era! Vezi că nu mai ai loc pe scaun de atâta deșteptăciune”, a spus Alexandra, sătulă de comportamentul lui Jasmine.