Impreuna si acasa si pe platourile de filmare! Iata ce actor celebru din Turcia urmeaza sa isi uneasca destinul cu una dintre cele mai frumoase colege de breasla!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2018, 17:31

Celebrul Keremcem traieste de aproape doi ani o frumoasa poveste de dragoste si se gandeste serios la o noua casatorie.

Keremcem si frumoasa actrita Ilay Erkok formeaza un cuplu de aproape doi ani si profita de orice prilej pentru a arata ca se iubesc. Relatia lor este serioasa si cei doi indragostiti se gandesc deja la casatorie. Keremcem si Ilay au petrecut revelionul la Bodrum, acolo unde locuiesc parintii actorului.


Invitat intr-o emisiune de televiziune, Keremcem a marturisit că doreşte sa lanseze un album muzical la toamna.
Pana atunci, acesta va avea concerte si se va hotara in privinta celor sapte scenarii de film si seriale pe care le-a citit.


Ilay Erkok face parte din breasla actorilor talentati din Turcia Aceasta a absolvit sectia de teatru a Conservatorului de Stat – Universitatea Istanbul si a fost prima studenta turcoaica admisa la Academia Regala din Scotia (sectia teatru) unde a castigat o bursa de un an.

(sursa: takvim.com.tr; viata cu aroma de cafea)

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.