Impuscaturi si lovituri cu topoare intr-un bar din Iasi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:05

Aseara, aproape de miezul noptii, 6 prieteni stateau la un pahar intr-un bar din zona Bucium a Iasului.

La un moment dat, spiritele s-au incins si au inceput sa tipe unul la celalalt. Intai in gluma, apoi din ce in ce mai serios si mai aprins. Speriat, paznicul din bar le-a cerut sa inceteze.

Deranjati nevoie mare ca li se face observatie, scandalagiii si-au iesit din minti. Unul din ei a scos pistolul iar ceilalti au mers la masina si s-au inarmat cu topoare. A urmat o batalie crunta.
Paznicul apucase sa apese butonul de panica.

In scurt timp au ajuns si agentii de la firma de paza, dar si ei abia le-au tinut piept atacatorilor. Inainte sa o ia la sanatoasa, scandalagiii au avut grija sa lase urme vizibile- au lovit cu topoarele o masina parcata in fata barului pana au distrus-o.

Bilantul incaierarii: un agent de paza impuscat in picior, ceilalti doi batuti mar, iar agresorul pistolar, culmea, impuscat in cap! Ambulantele au sosit una dupa alta sa acorde ajutor ranitilor.


In timp ce medicii aveau grija de ranile celor implicati, cu voie sau fara voie, in incaierare, politistii incercau sa stabileasca ce s-a intamplat si cine se face vinovat de macel. Au stabilit ca e vorba de 6 agresori, dintre care unul a ajuns la spital, iar altul a fost ulterior prins de un echipaj de interventie.

Ceilalti 4 sunt si acum cautati. Exista deja un dosar penal de cercetare pentru vatamare corporala, distrugere si uz de arma.
Politistii urmeaza sa stabileasca daca pistolarul avea sau nu permis de port-arma.