Împușcături și oameni înjughiați pe stradă, în Halkidiki. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Autor: Laura Macovei

Confruntare sângeroasă în Halkidiki, printre turiștii aflați în vacanță. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital

Sursa: ekathimerini.com

Scene violente au avut loc vineri, 16 august, în cea mai frecventată stațiune de români, Halkidiki. Totul ar fi pornit de la o confruntare între mafioți bulgari.

Lupta sângeroasă din stațiunea Halkidiki, o destinație turistică populară printre români, s-a soldat cu trei răniți, dintre care unul în stare gravă. 

Citește și: Un român plecat în vacanță pe insula Thassos a avut un șoc când a primit nota de plată! Cât a putut să plătească pentru o salată

Luptă sângeroasă în Halkidiki. Sunt mai multe victime

Confruntarea a avut loc vineri seara într-un bar de pe plajă și a implicat atât împușcături, cât și înjunghieri, fapt ce a atras imediat atenția poliției elene, care a reținut deja opt persoane.

Potrivit Novinite, autoritățile grecești sunt încă în căutarea principalului trăgător, în timp ce toți cei trei răniți au fost reținuți și acuzați de implicare în încăierare. Cei trei sunt chiar proprietarii bulgari ai beach bar-ului unde s-a produs incidentul.

În urma arestărilor, poliția a descoperit asupra suspecților arme albe, bastoane și spray-uri cu piper.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

„Sâmbătă, cinci bulgari despre care se presupune că sunt autorii împușcăturii au fost arestați și se confruntă cu multiple acuzații, inclusiv cauzarea de vătămare corporală periculoasă”, arată  sursa citată.

Se pare că acest episod violent este legat de reglările de conturi dintre facțiuni rivale ale mafiei bulgare, în contextul împărțirii zonelor de influență. Printre cei reținuți se numără și Kiril Kirov, cunoscut sub porecla de „Rusul”, un personaj controversat, asociat cu Christophoros Amanatidis, zis „Taki”, unul dintre cei mai notorii mafioți bulgari.

Citește și: Cât costă o simplă porție de tzatziki sau de cartofi prăjiți la o tavernă din Halkidiki? „Chiar mă mir” Clienții primesc și un desert din partea casei

Întreaga scenă s-a desfășurat în fața a numeroși turiști șocați, care se aflau în apropierea barului. Violențele au fost surprinse atât de camerele de supraveghere, cât și de martorii oculari. Unul dintre mafioți a fost împușcat în piept, altul a fost înjunghiat, iar al treilea a fost bătut cu brutalitate.

În prezent, poliția greacă continuă ancheta pentru a identifica toate persoanele implicate și pentru a asigura că cei responsabili sunt aduși în fața justiției.

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!