În această, la “Survivor România”, se dispută Jocul pentru recompensa aleasă de public

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 feb 2021, 14:34
survivor romania 2021 Foto(4)
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

Echipa câștigătoare va întra în posesia premiului ales de fani, în urma votului exprimat pe pagina oficială de Instagram a emisiunii – coșul cu legume sau felia de cheescake

În această seară, de la ora 20:00, la “Survivor România”, cel mai intens reality televizat, urmărit de milioane de telespectatori, Faimoșii și Războinicii își vor da întâlnire, într-un nou duel sportiv, totul pentru o miza uriașă. Joi, la “Survivor România”, se va disputa Jocul pentru recompensă, concurenții celor două echipe se vor duela pentru unul dintre premiile votate de public. Astfel, fanii au avut de ales, pentru echipa câștigătoare din această seară, între porții de cheescake și un coș cu legume, vot ce a fost exprimat pe pagina oficială de instagram a emisiunii, survivorromania.oficial

Faimoșii și Războinicii se vor infrunta intr-un nou joc pentru recompensa!

Tensiunea și frustrările acumulate în rândul Faimosilor nu scad în intensitate, pe măsură ce lipsurile își spun cuvântul, iar epuizarea pare că își pune tot mai acut amprenta asupra concurenților. Conștiința nu îi dă pace lui Jador, după eliminarea Georgianei Lupu din competiție, în urma nominalizării pe care chiar acesta a făcut-o.

Faimosul își exprimă deschis regretul cu privire la eliminarea Georgianei de la “Survivor România”.

“Mie chiar îmi pare că a plecat Georgiana. Avea cea mai bună inimă, avea un suflet bun, din tot ce este aici”,  spune cu mâhnire Jador.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Traseul sportiv extrem de spectaculos, amplasat în apele Marii, pe care vor evolua în această seară Faimoșii și Razboincii, în jocul săptămânal pentru recompensă, îi va solicita la maximum pe aceștia. Forța, viteza, stăpânirea de sine și determinarea, acestea sunt doar câteva dintre calitățile demonstrate de concurenți, în duelul din această seară, la “Survivor România”.

  Nu ratați o nouă ediție incendiară a reality-ului “Survivor România”, joi seară, la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Show total la Survivor Romania 2021! Scandal urias intre doi Razboinci:"Nu mai scuipa la mine..." Cine sunt concurentii care erau pe punctul de a sari la bataie. Jador isi iese din minti in timpul jocului de recompensa

Citeste si: Amna, operată de urgență: "Urați-mi succes!" Ce a pățit fosta concurentă de la Survivor România 2021

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.