In aceasta perioada, apeleaza la o florarie online pentru a livra fericire celor dragi!

Author: O.P.

Ne aflam in fata unei perioade extrem de dificile, in care lumea este resetata. Se anuleaza zboruri, calatorii, sunt zone in carantina, oamenii sunt mai precauti ca niciodata. Practic, Pamantul a incetinit si noi odata cu el. Vietile noastre s-au schimbat intr-o clipa si probabil ca toti avem regrete: am fi trebuit sa facem un anumit lucru pe care l-am amanat prea mult, ar fi trebuit sa vizitam o anumita persoana, sa fim mai buni unii cu altii. Aceasta va fi cea mai dura lectie pe care o vom primi vreodata: faptul ca trebuie sa pretuim clipa si sa nu mai traim atat de ancorati in viitor. Este in regula sa gandim pe termen lung si sa avem perspective, insa prezentul este cel care conteaza. 

Sunati-va parintii, bunicii, fratii, prietenii fara a mai astepta un anumit motiv. Lasati ,,lenea” si faceti tot ce v-ati propus, fara sa mai amanati din diferite motive. Dupa ce va trece aceasta perioada si vom incerca sa ne adunam bucatile de suflet si sa ne recladim vietile, este momentul ideal sa fim mai ancorati in prezent! Niciodata nu se stie ce se poate intampla: este recomandat sa avem planuri pe termen lung, insa nu ar trebui sa ne mai indepartam de prezent. Peste ani si ani, suntem siguri ca o sa vreti sa va amintiti ce ati facut acum si cum ati trait clipa, decat sa regretati. 

Si chiar daca momentan suntem nevoiti sa punem pe pauza intalnirile cu persoanele dragi, nu inseamna ca nu putem sa ii bucuram si sa le daruim cadouri simbolice. Chiar si in aceasta perioada delicata, inca ne putem baza pe serviciile magazinelor online. Este de preferat sa incurajam magazinele online romanesti care si-au luat toate masurile de precautie astfel incat sa livreze in conditii de siguranta perfecta. 

Si pentru ca este inceputul primaverii, nu inseamna ca nu ne putem bucura de flori frumoase care sa ne decoreze casa. De asemenea, daca este ziua cuiva drag in perioada aceasta, ii puteti trimite un buchet de flori sau un aranjament floral dintr-o florarie online Maison d’Or. Aceasta este una dintre florariile care si-au luat masuri suplimentare de precautie. Florile sunt ambalate in conditii sterile, angajatii companiei sunt preluati de acasa de soferii firmei (acelasi lucru se intampla si la intoarcere), curierii proprii livreaza folosind manusi si alte masuri de protectie, iar timpul de interactiune este limitat. Practic, daca doriti, buchetul sau aranjamentul poate fi lasat la usa pentru ca nu mai este nevoie semnatura de primire in perioada aceasta. Astfel, interactiunea dintre curieri si destinatar este minima sau nu exista, iar riscul de imbolnavire este aproape inexistent. In plus, in masina curierilor exista dezinfectanti care se folosesc cat de des este nevoie. 

Asadar, daca iti doresti sa le faci o surpriza celor dragi, iti recomandam sa apelezi la o florarie online care isi respecta clientii si care isi doreste sa le aduca un zambet in perioada aceasta atat de urata pentru toata lumea. 

Apeleaza cu incredere la Maison d’Or si ofera-le celor dragi cele mai frumoase buchete si aranjamente in perioada aceasta! 

 


Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum a fost surprinsă de curând celebra actriță!