In aceasta seara, de la olra 20:00, in “Aripi frante”, Muzaffer se teme sa nu o piarda pe Nefise

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:17
video Foto(8)

Intamplari pline de emotie se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Nefise va trebui sa depaseasca noi situatii la care este prezent Muzaffer, si in care sunt implicati copiii ei. Sotul lui Nefise este la un pas de a afla secretul pe care Nefise il ascunde de el, iar viitorul incercatei familii poate fi distrus.

In plus, Nefise este nerabdatoare sa-si gaseasca fiul, Emre, acesta fiind de negasit din ziua in care a avut loc furtul autoturismului lui Muzaffer.

Un grav incident are loc atunci cand Suat, prietenul lui Emre, vine la conacul boierului pentru a vorbi cu Nefise despre fiul acesteia.

Citeste si: Ce meserie are Melis Tüzüngüç, actrița principală din serialul „Aripi frânte”. Aceasta o interpretează pe frumoasa Zeynep

Nefise este impuscata iar viata ei atarna de un fir de ata. Copiii se tem sa nu isi piarda si mama.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante, la Kanal D.

Citeste si: Fatih Al, detalii neștiute despre personajul pe care îl interpretează în serialul ”Aripi frânte”. Care este legătura dintre el și Muzaffer: ”Nu este un bărbat care să poată iubi ușor”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.