In aceasta seara, de la ora 20:00, Cosmin Cernat da startul celei mai dure competitii - "Exatlon"

Autor: B.M.
Actualizat: 07 ian 2018, 12:17

Imagini, in premiera, cu celebrul prezentator si comentator sportiv, pe plaja special amenajata din Republica Dominicana.

Asteptarea a luat sfarsit! In aceasta  seara, de la ora 20:00, este transmisa la Kanal D, marea premiera “Exatlon”! 20 de concurenti, doua echipe, cea a Faimosilor si cea a Razboinicilor, intra in competitia care le va testa rezistenta fizica si psihica. Miza este uriasa, doar unul dintre concurentii aflati in concurs va fi invingator si castigatorul sumei de 100.000 de Euro.

Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului si cel care va analiza ca un adevarat comentator sportiv ceea ce se intampla in timpul probelor, se afla alaturi de competitori si, in acelasi timp, se bucura de o experienta demna

de o adevarata Olimpiada.

Acesta deja si-a intrat in rolul care ii vine manusa si spune ca, desi nu concureaza in acest reality revolutionar, s-a pregatit el insusi pentru a avea o conditie buna pe terenul probelor.

"Inainte de < Exatlon>, am reinceput antrenamentele. Acum sunt la greutatea pe care mi-o doresc si trebuie sa ma mentin. Madalina (n.r.- sotia lui Cosmin Cernat) m-a ajutat si ea la antrenamente, ea este in continuare personal trainer (n.r.

fitness) la una dintre cele mai cunoscute companii din Canada. O ascult in cele mai mici detalii", a spus prezentatorul emisiunii.

Reamintim ca cele zece vedete care s-au inscris la “Exatlon” si care formeaza Echipa Faimosilor sunt: sunt cantareata Claudia Pavel(Cream), gimnasta Diana Bulimar, medaliata la competitii olimpice si europene, Vladimir Draghia, fost inotator de performanta si actor cunoscut, cantareata Anda Adam, Giani Kirita- fost fotbalist la clubul Dinamo, Catalin Cazacu, campion de motociclism viteza, Diana Belbita, luptatoare profesionista de MMA, Anca Surdu, dubla campioana mondiala si europeana la gimnastica aerobica, Ion Oncescu, luptator profesionist de skandenberg,

multiplu campion mondial si european, si Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight.

Telespectatorii vor descoperi Echipa Razboinicilor, in premiera, chiar odata cu debutul competitiei „Exatlon” din aceasta seara, la ora 20:00.

Cei 20 de concurenti vor intampina dificultati nu numai in timpul probelor propriu-zise, ci si in timpul asa-zis „liber”. Acestia nu se vor mai bucura de confortul de acasa,  iar lipsa posibilitatii de a intra in contact cu apropiatii, prin telefon sau retele de socializare, ramane cea mai grea proba pentru fiecare dintre acestia.

Nu numai pentru concurenti, ci si pentru Cosmin Cernat dorul de familie si prieteni va fi o piatra de incercare. "Imi vor lipsi copiii, sotia, prietenii din Canada; acolo, in Edmonton, am descoperit o mica Romanie foarte frumoasa", a adaugat prezentatorul.

Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 20:00, premiera "Exatlon"! Reality-ul va putea fi urmarit, in continuare, luni si marti, de la aceeasi ora.

De saptamana viitoare, cea mai tare competitie a anului va fi difuzata patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00.