În această seară, de la ora 20:00, evenimente surprinzătoare și întâmplări dramatice, în serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Akif face o greșeală de neiertat

În această seară, într-un nou episod din serialul ” Totul pentru familia mea ”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, fanii producției vor avea parte de evenimente surprinzătoare, încărcate de emoție și dramatism, menite să capteze atenția privitorului.

Citește și: Omer este concediat de la club, iar Emel ajunge la spital. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 10 septembrie, începând cu ora 20:00

Evenimente surprinzătoare și întâmplări dramatice

Oğulcan este înspăimântat la gândul că și-a pierdut frățiorul, pe Umutcan, și nu știe cum să facă pentru a-l găsi. Familia Eren trăiește momente teribile când află că Umutcan a dispărut fără urmă. Mai mult, Fatma suferă un accident iar această întâmplare dramatică va reprezenta un nou șoc pentru întreaga familie Eren, în special pentru Oğulcan.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Nebahat este devastată atunci când Akif îi mărturisește că s-a îndrăgostit de Süreyya dar este decisă ca, de data aceasta, să nu mai ierte infidelitatea soțului său.

Nebahat va lua o decizie care îl va pune la pământ pe Akif, iar noul partener de afaceri al frumoasei femei îl va face pe soțul infidel să ”își piardă mințile”.

Citește și: Astăzi, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D

Berk trăiește sentimente dureroase odată cu apariția, în viața sa, a tatălui său biologic, Gökhan, însă Elif îl avertizează că părintele patern este doar un șarlatan.

Asiye face eforturi uluitoare pentru a ajuta, alături de Omer, la întreținerea familiei lor, dar o întâmplare nefericită, în care Emel va deveni victimă, va face familia Eren să trăiască, din nou, clipe extrem de grele.

Suzan ajunge de urgență la spital iar vestea pe care o va primi din partea medicilor va fi una năucitoare.

Nu ratați un nou episod plin de emoție și dramatism, din serialul ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la ora 20:00, numai la Kanal D.