În această seară, de la ora 20:00, în ”Arip frânte” Nefise și Muzaffer au plecat în luna de miere, însă liniștea lor este tulburată de unele gânduri care nu le dau pace

Autor: Madalina Maftei

Nefise și Muzaffer au plecat în luna de miere, însă femeia este tulburată.

Muzaffer și Nefise au plecat pentru scurt timp din oraș, pe motiv că nu au apucat să meargă în luna de miere. Motivul adevărat pentru care au plecat este chiar Emre. Muzaffer face tot ce îi stă în putință pentru ca soția sa să și-l scoată din minte pe acel băiat.

Zeynep se schimbă la față când Onur îi spune că mama sa a plecat în luna de miere, mai ales în acest moment în care problemele sunt la orice pas și îi este greu să găsească o rezolvare.

”Au plecat din oraș?”, l-a întrebat Zeynep pe Onur.

”Da! În luna de miere”, a spus Onur.

Citeste si: Cine este și câți ani are Tuba din serialul Aripi frânte! Vă mai amintiți de talentata actriță Seda Türkmen din distribuția producției Un destin la răscruce?

Muzaffer nu știe ce să mai facă pentru a o scoate pe Nefise din starea în care se află.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Nefise, te-am adus până aici ca să-ți scoți băiatul acela din minte, dar singurul lucru la care te gândești este tot ăsta, nu?”

Cemre este în stare să facă orice doar ca să nu o vadă pe Zeynep suferind.

”Să vină Onur, să plece Ahmet, dar doamna Zenynep să nu sufere”.

Citeste si: Cine este și câți ani are Asli din serialul Aripi frânte! Vă mai amintiți de talentata actriță Melisa Akman din distribuția producției Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii?

Emre este acuzat de răpire, însă lucrurile încep să se complice treptat.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.