In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Ahmet vrea razbunare

Autor: Madalina Maftei
Ahmet vrea razbunare Foto(4)

Ahmet vrea razbunare

Momente tensionate se vor derula, in aceasta seara, de la olra 20:00, intr-un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

 In vreme ce Nefise incearca sa gaseasca o cale amiabila de a rezolva problemele cauzate de fiul ei, la noul loc de munca al acestuia, Muzaffer apare pe neasteptate.

Muzaffer reactioneaza vehement

Vizibil afectat de faptul ca Nefise se intalneste cu un alt barbat, Muzaffer reactioneaza vehement. Nefise este surprinsa de reactiile lui Muzaffer, iar Kemal, patronul lui Emre, intervine in discutia celor doi soti.

Citeste si: Zeynep în serialul Aripi frânte, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță Melis Tüzüngüç, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 Cu ajutorul unchiului sau, Ahmet isi pregateste, pas cu pas, razbunarea impotriva lui Onur si a frumoasei Zeynep. Ahmet nu se lasa pana cand nu le va face viata un iad, celor doi tineri indragostiti. 

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante, la Kanal D.

Citeste si: Schimbare de ultimă oră! Ce se întâmplă cu serialul turcesc Aripi frânte, de la Kanal D,  începând din această săptămână!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.