In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Momente de groaza pentru Zeynep

Autor: Madalina Maftei
video Foto(8)

Evenimente tensionate, pline de emotie, se vor derula in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Supararea lui Muzaffer este uriasa si barbatul este decis sa nu-si ierte sotia pentru minciunile spuse.

Muzaffer nu poate trece peste minciunile soției sale

Nefise, in schimb, este constienta de raul facut si nu crede ca acesta o va ierta vreodata. Onur este si el foarte afectat de minciunile spuse de Zeynep si este dezamagit ca frumoasa fata a recurs la aceste fapte.

Inutil incearca Zeynep sa-si justifice comportamentul pentru ca Onur nu mai are incredere in ea. Ca si cand nu ar avea suficiente probleme, Zeynep trebuie sa se confrunte, inca o data, cu iubirea obsesiva a lui Ahmet, care face totul pentru a-i fi alaturi “sotiei” sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zeynep face tot posibilul sa scape de Ahmet insa barbatul recurge la un gest teribil. Ce se intampla atunci cand Onur afla ca Ahmet a rapit-o pe Zeynep?

Citeste si: Bucurie mare în familia lui Barış Arduç. Soția celebrului actor turc a adus pe lume primul copil! Iată ce nume special au ales pentru bebelușul lor!

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.