In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Muzaffer, in stare de soc

Autor: Oana Picerea

Ce vedem in aceasta seara in ''Aripi frante''

Situatii pline de suspans se vor derula in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Emre incremeneste de teama atunci cand vede ca Mert, fiul lui Muzaffer, a fost rapit. Teama cea mare a tanarului este ca el va fi invinuit de disparitia fiului omului de afaceri si incearca disperat sa rezolve aceasta grava problema. La conac, Muzafer face fata cu greu situatiei cumplite in care se afla iar Nefise ii este alaturi.

Citeste si: Cum arată astăzi Ozan din ”Furtună pe Bosfor”. Actorul Burak Tozkoparan este de nerecunoscut după ce a acumulat câteva kilograme în plus

Ce vedem in aceasta seara in ''Aripi frante''

Azime arunca “bomba” in familia boierului atunci cand spune ca stie cine se face vinovat de disparitia micutului Mert. Cand Muzaffer afla cine este rapitorul fiului sau, situatia scapa de sub control.

Va reusi Emre sa salveze viata micutului Mert? Cum va reactiona Nefise atunci cand va afla ca fiul ei este implicat in disparitia mezinului Mert?

Citeste si: Ce vedem in aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”! Zeynep ''inselata'' de Onur

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.