In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Nefise ia atitudine

Autor: Diana Tilă
video Foto(7)

Noi evenimente pline de emotie se vor petrece, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Muzaffer este socat sa afle ca fiul sau, Mert, s-a dus singur la <mama> Nefise. Cu toate ca i-a interzis cu desavarsire micutului sa aiba de a face cu familia lui Nefise, Mert ignora dorinta tatalui, fapt care il infurie peste masura pe acesta.

Citeste si: Serialul “Aripi frânte”, difuzat la Kanal D, preferat de publicul din întreaga țară

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Nefise ia atitudine

In vreme ce Zeynep se lupta sa scape din casa in care a fost sechestrata de Ahmet, un incident grav schimba intreaga situatie. Zeynep se teme ca a devenit o criminala iar cand Onur afla ce s-a intamplat cu iubita lui, face tot ce-i sta in putere pentru a o ajuta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nefise cauta cu disperare sa isi gaseasca un loc de munca, pentru a-si intretine familia, insa afla cu stupoare ca Muzaffer s-a <implicat> in acest demers, iar eforturile ei sunt zadarnice. Nefise este dezamagita peste masura de actiunile sotului ei si ia atitudine…

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

 


Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.