In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Nefise, un nou inceput?

Autor: Madalina Maftei
Nefise, un nou inceput? Foto(5)

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Nefise, un nou inceput?

Situatii emotionante se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Cei patru copii ai lui Nefise sunt socati atunci cand isi intalnesc mama, intr-o ipostaza complet “neobisnuita”, la conacul influentului om de afaceri Muzaffer.

In incercarea disperata de a “musamaliza” totul, Nefise cauta ajutor la Azime. Cea din urma, fara sa stea pe ganduri, i-a aspura ei intreaga problema si reuseste, in cele din urma, sa ofere afaceristului Muzaffer o explicatie plauzibila, in ceea ce priveste aparitia copiilor la mosie.

Zeynep, Emre, Cemre si micuta Aysun acuza faptul ca mama i-a parasit pentru a trai in belsug, si cu totii sunt dezamagiti de intreaga situatie in care se afla. Nefise se simte neputincioasa in fata copiilor sai, pentru care ar face orice ca sa fie fericiti. Ramasi fara adapost, Zeynep, Emre, Cemre si micuta Aysun cauta un adapost unde sa poata dormi.

Citeste si: Drama prin care a trecut Melis Tüzüngüç, actrița care dă viață personajului Zeynep, din îndrăgita producție “Aripi frânte”, de la Kanal D

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand nimeni nu se astepta, o propunere inedita venita din parte lui Muzaffer, ar putea schimba viitorul lui Nefise si al copiilor sai.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Citeste si: Gizem Günes- top 5 cele mai frumoase imagini. Actrița din serialul turcesc “Aripi frante” e foarte activă pe rețelele de socializare

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.