In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Onur sare in ajutorul lui Emre

Autor: Oana Picerea

Ce vedem in aceasta seara in ''Aripi frante''

Ce se intampla astazi, de la ora 20:00, in serialul turcesc ''Aripi frante''?

Noi evenimente pline de suspans se vor derula, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Ce vedem in aceasta seara in ''Aripi frante''

Cei patru copii ai lui Nefise sunt devastati atunci cand afla ca trebuie sa paraseasca anexa in care locuiau. Suferinta si deznadejdea copiilor este uriasa, dar mama lor incearca sa explice gestul pe care a fost nevoita sa il faca.

Citeste si: Cine este și câți ani are micul actor Poyraz Bayramoğlu, care joacă rolul Mert în serialul Aripi frânte! Iată în ce producții de succes a mai apărut adolescentul care a uimit publicul cu talentul lui deosebit!

Nefise insa, nu renunta la “lupta”. Femeia, care sufera teribil din cauza situatiei in care se afla copiii ei, are de gand sa rezolve rapid intreaga situatie.

Nefise si Muzaffer au parte de o discutie <cu scantei>, si singura fericita, in toata aceasta poveste, este fosta logodnica a barbatului, Tugba.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 17, subtitrat în limba română VIDEO. Zeynep suferă din dragoste. Ce va descoperi despre Onur

Onur afla ca Emre, fratele iubitei sale, nu este vinovat de rapirea lui Mert, asa cum acuza Muzaffer, dar barbatul nici nu vrea sa auda asa o <minciuna>. Ce este dispus sa faca Onur, pentru a-l elibera pe fratele iubitei sale?

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.