În această seară, de la ora 20:00, în serialul Aripi frânte, Tuba, răzbunare cruntă!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 aug 2022, 13:54
video Foto(6)

Tuba pune la cale un plan de răzbunare. Tânăra găsește soluția perfectă pentru a scapă de Azime și Nefise. 

Întâmplări pline de emoție se petrec în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Aripi frânte”, la Kanal D.

Ce vedem astăzi in serialul Aripi frânte: Tuba, răzbunare cruntă 

Zeynep se află în față unei grele decizii. Pentru că Onur a atentat la viață lui Ahmet, acesta din urmă promite că îl va da pe mâna autorităților pe <atacator>.

Zeynep intră în panică și îi cere lui Ahmet, bărbatul îndrăgostit obsesiv de ea, să îl ierte pe iubitul ei, Onur. Ahmet însă, profită de ocazie și îi cere un lucru de neimaginat frumoasei fete, dacă vrea să-l scape de închisoare pe Onur.

Citeste si: Cine este și câți ani are Tuba din serialul Aripi frânte! Vă mai amintiți de talentata actriță Seda Türkmen din distribuția producției Un destin la răscruce?

La conacul afaceristului Muzaffer, Tuba și Zerrin fac planuri pentru a scapă de Azime și <nepoții> acesteia.

Cum Azime este cea care a contribuit semnificativ la despărțirea afaceristului de fosta logodnica, Tuba, acum cea din urmă este pregătită de răzbunare. Tuba găsește soluția perfectă pentru a scapă de Azime și Nefise… Cum va reacționa Muzaffer când Tuba îi va spune tot ce a aflat despre soția lui?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod impresionant din “Aripi frânte”, la Kanal D.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de viață!

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.