In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Zeynep, situatie fara iesire

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 20 iul 2022, 10:28
video Foto(7)

Noi evenimente menite sa tina privitorul in suspans, se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Nefise este ingrozita atunci cand realizeaza ca obiectul ramas in urma hotilor masinii lui Muzaffer, ii apartine fiului ei, Emre. Situatia devine extrem de tensionata la conac iar nunta proaspetilor miri se transforma intr-un fiasco. Tot ceea ce-si doreste Nefise este sa afle unde este fiul ei, insa vestea pe care o va afla este teribila.

Zeynep afla cu stupoare ca Onur stie adevarul despre Emre, fratele ei.
Zeynep nu stie cum sa reactioneze in aceasta situatie. Dragostea lui Onur insa, va fi in avantajul familiei frumoasei Zeynep. Pe de alta parte, Emel, fiica lui Azime, este tot mai ingrijorata de apropierea dintre Onur, de care este foarte indragostita, si Zeynep. Emel gaseste o “solutie” in a o indeparta pe Zeynep din viata lui Onur, iar cel care o va ajuta sa-si duca planul la indeplinire este chiar Ahmet.

Citeste si: Cine este și câti ani are Muzaffer din serialul Aripi frânte! Vi-l mai amintiți pe celebrul actor Fatih Al în distribuția serialului Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii?

Zeynep ajunge intr-o situatie fara iesire, mai ales ca martor la intreaga situatie va fi, nimeni altul, decat Onur.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Citeste si: Serialul “Aripi frante”, difuzat de Kanal D, prima preferință a publicului de la orașe

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.