In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Zeynep, vis implinit

Autor: Diana Tilă
video Foto(12)

Momente tensionate se vor derula, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul “Aripi frante”.

Noi tensiuni se anunță in familia afaceristului Muzaffer, in aceasta seara, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Aripi frânte”, la Kanal D.

Citeste si: Cine este și câți ani are carismaticul Kemal din serialul Aripi frânte! Iată cum arăta celebrul Faik Ergin în urmă cu două decenii, când a fost desemnat cel mai bun fotomodel al lumii!

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Zeynep, vis implinit

Nefise incearca inutil sa se disculpe in fata lui Muzaffer, argumentand faptul ca intre ea si Kemal nu exista o relatie, pentru ca cel care inca ii este sot nu-i da crezare.

In plus, Muzaffer se confrunta si cu autoritatile, dupa ce bunicul matern al micutului Mert l-a acuzat de rapirea nepotului sau.

Ceea ce va face Nefise pentru Mert, il va impresiona profund pe Muzaffer…

Citeste si: O recunoști? Este una dintre cele mai iubite actrițe din serialul turcesc „Aripi frânte”

Relatia dintre Zeynep si Onur trece la alt <nivel>. Dragostea celor doi atinge cote maxime iar frumoasa Zeynep va avea parte de o surpriza de proportii. Cea mai mare dorinta a lui Zeynep se indeplineste.

Obsesia lui Ahmet pentru Zeynep nu cunoaste limite. Dupa ce isi insceneaza moartea, tanarul devine Kartal Kara, un influent om de afaceri. Ahmet, devenit Kartal Kara, este la un pas de a-si duce planul de razbunare, la bun sfarsit, in ceea ce-l priveste pe Onur.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Zeynep în serialul Aripi frânte, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță Melis Tüzüngüç, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.