In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Ali trece prin cea mai dificila cumpana!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 05 oct 2021, 09:57
ali vefa din doctorul minune Foto(4)

Ali Vefa, fata in fata cu persoana care i-a distrus copilaria

Sursa: Captură KANAL D

Ali face tot ce-i sta in putinta pentru a progresa, insa o persoana care i-a marcat dramatic copilaria, reapare in viata sa

Situatii emotionante, pline de neprevazut, se petrec in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul “Doctorul minune”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D. Conducerea spitalului Berhayat, mai putin Kivilcim, este <amenintata> de dr. Tanju care sustine ca Ali ar trebui suspendat din activitate, in urma <manifestarilor> pe care le-a avut-o in fata unui pacient.

Ce veti urmari astazi in serialul “Doctorul minune”: Ali, intalnire de gradul zero cu tatal sau!

In ciuda incercarilor celor doi, Tanju si Kivilcim, Ferman, Beliz si Adil sustin cu tarie ca Ali isi merita locul printre medicii de elita ai spitalului, si vor lua o decizie in acest sens.

Pe de alta parte, Ali, desi este constient de <iesirea> nepotrivita avuta in fata pacientului, este increzator ca va depasi aceste <bariere impuse> de afectiunea care-l face <neobisnuit>.

Si, in vreme ce Ali face tot ce-i sta in putinta pentru a progresa, o persoana care i-a marcat dramatic copilaria, reapare in viata sa. Ali este in stare de soc.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod impresionant, din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Ali Vefa din serialul Doctorul minune, transformare fizica spectaculoasa pentru cel mai important rol jucat intr-un film artistic! Iata cum arata Taner Olmez cu parul lung!

Citeste si: Ali din serialul Doctorul minune, un barbat atragator in viata reala! Iata cum a fost surprins celebrul Taner Olmez in cele mai uluitoare ipostaze, la bustul gol!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.